UBER va afişa pe hartă navete din Star Wars

12.12.2016
UBER va afişa pe hartă navete din Star Wars

Aplicaţiile de navigaţie şi transport precum Google Maps şi Waze au realizat parteneriate cu diverse branduri de-a lungul timpului pentru a prmomova noi produse, iar anul acesta Disney se aliază cu UBER pentru a promova noul Rogue One: A Star Wars Story. Fanii care doresc să sărbătorească lansarea noului film în intermediul aplicaţiei UBER vor putea începând de astăzi să activeze modul Star Wars, care înlocuieşte grafica obişnuită a aplicaţiei cu elemente inspirate din film.

Spre fericirea celor care nu sunt tocmai entuziasmaţi de lansarea noului film Star Wars, UBER nu activează această funcţie implicit, aceasta fiind accesibilă prin meniul de setări. Cei care o vor folosi însă, vor vedea pe hartă maşinile UBER înlocuite cu navete X-Wing din film, iar în timpul curselor vor putea urmări scurte clipuri promoţionale care vor prezenta secvenţe nelansate încă din Rogue One. Desigur, perioada de utilizare a acestor funcţii promoţionale este limitată, fiind valabile doar între 12 şi 18 decembrie.

Probabil că Disney se aşteaptă ca utilizatorii să meargă spre cinematograf cu o maşină UBER, perioada de timp acoperind weekend-ul de lansare al filmului. Rogue One: A Star Wars Story debutează în toată lumea pe data de 15 decembrie în avampremieră în câteva săli de cinema şi pe 16 decembrie în cinematografele din toată lumea. Aceasta nu este prima campanie de promovare de acest gen la care participă UBER, oferind în trecut pictograme similare din filme precum Batman v Superman, X-Men Apocalypse şi Kingsman.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult