Rogue One: A Star Wars Story – un nou trailer care prezintă povestea filmului [VIDEO]

12.08.2016

Acum că Disney are controlul licenţei Star Wars, ne putem aştepta la câte un film din celebra serie aproape în fiecare an. După succesul răsunător al lui Star Wars Episode VII: The Force Awakens, care ne-a prezentat o serie de personaje noi şi le-a adus înapoi pe unele dintre cele mai îndrăgite, anul 2016 ne va aduce Rogue One: A Star Wars Story, primul film dintr-o serie de aventuri secundare, care va prezenta evenimentele care au avut loc între finalul episodului al III-lea şi începutul celui de-al IV-lea, legând astfel puţin mai bine evenimentele dintre acestea.

Am primit în trecut un scurt trailer în care era prezentată mai degrabă atmosfera din noul film Star Wars, însă noul clip de prezentare ne face cunoştinţă cu majoritatea personajelor importante pe care le vom vedea în luna decembrie pe marile ecrane. Povestea se învârte în jurul unei echipe de rebeli care au misiunea de a fura schema de construcţie a noii arme a Imperiului, impunătorul Death Star. Se pare însă că în ciuda faptului că avem de a face cu un film separat de povestea principală, fiind foarte evidentă din trailer lipsa cavalerilor Jedi şi a săbiilor laser, câteva personaje îşi vor face totuşi apariţia şi aici.

Trailerul de mai sus prezintă astfel două personajele care se întorc din alte filme mai vechi. O avem în primul rând pe pe Mon Mothma, una dintre figurile importante din spatele mişcării rebele şi apoi pe Darth Vader, probabil cel mai popular antagonist al cinematografiei. Se pare că vom avea de a face cu un film plin de acţiune şi de efecte speciale de excepţie, în ton cu tradiţia seriei Star Wars.

În ciuda faptului că povestea din Rogue One este una canonică, umplând câteva goluri din seria de filme mai veche, acest film nu este considerat un nou episod şi nu va începe la fel ca filmele precedente din serie. Clasicul text galben care zboară prin spaţiu la începutul fiecărui film Star Wars nu va fi inclus, iar o continuare pentru acest film cu aceleaşi personaje probabil că nu va mai fi realizat.

În 2017, Disney pregăteşte lansarea episodului cu numărul VIII, care întoarce povestea către aventurile lui Rey şi Finn, noii protagonişti din The Force Awakens, şi care probabil că va adresa câteva întrebări care au rămas fără răspuns la finalul episodului precedent. Următorul film din seria „Star Wars Stories” Îl va avea ca protagonist pe Han Solo, prezentând aventurile acestuia din tinereţe. Aceasta va fi prima dată când rolul lui Han Solo nu va fi interpretat de Harisson Ford pe marele ecran.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult