Versiunea WhatsApp pentru iOS primeşte opţiune call waiting şi noi setări pentru confidenţialitate

26.11.2019
Versiunea WhatsApp pentru iOS primeşte opţiune call waiting şi noi setări pentru confidenţialitate

WhatsApp a lansat o nouă versiune a aplicaţiei pentru iOS, îmbunătăţind suportul pentru apeluri de voce şi gestionarea solicitărilor pentru adăugare la grupuri de discuţii.

Cei care folosesc WhatsApp în mod frecvent pentru a desfăşura apeluri de voce folosind conexiunea la internet vor fi probabil încântaţi să descopere că acum pot răspunde la apelurile nou primite chiar dacă se află deja angajaţi într-o convorbire cu un alt utilizator. La fel ca în apelurile obişnuite pe mobil, utilizatorii vor putea comuta instantaneu între cele două apeluri primite pe WhatsApp, comunicând pe rând cu ambele persoane.

Alte îmbunătăţiri vizează lista de conversaţii afişată în interfaţa WhatsApp şi ar trebui să ajute inspectarea mai rapidă a mesajelor primite. De asemenea, utilizatorii WhatsApp cu probleme de vedere pot trimite acum mesaje direct de la tastatura Braille, folosind modul VoiceOver.

La partea de confidenţialitate, aplicaţia pentru iOS primeşte noi setări prin care poţi controla cine te poate adăuga la grupuri de WhatsApp. Acestea pot fi găsite în meniul Settings / Account / Privacy / Groups.

Important de ştiut, chiar şi blocând cererile de adăugare venite din partea anumitor utilizatori, administratorii grupurilor respective îţi vor putea trimite în continuare invitaţii folosind mesaje private.

Noua versiune WhatsApp pentru iOS este disponibilă pentru instalare în magazinul AppStore.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult