Tesla va suporta reparaţiile maşinii unui şofer erou, după ce acesta şi-a avariat automobilul într-un gest nobil

16.02.2017
Tesla va suporta reparaţiile maşinii unui şofer erou, după ce acesta şi-a avariat automobilul într-un gest nobil

Tesla a anunţat că va suporta reperaţiile pentru un Model S avariat pe o autostradă din Germania, după ce proprietarul maşinii a salvat viaţa unui şofer aflat în pericol.

 

Manfred Kick, în vârstă de 41 de ani, conducea automobilul Tesla pe o autostradă de lângă Munchen, când a observat că un Volswagen mergea haotic în faţa lui. După ce s-a apropiat a văzut că şoferul părea inconştient. A depăşit Volkswagen-ul şi şi-a plasat automobilul electric în faţa acestuia, apoi a frânat încet până când ambele vehicule s-au oprit. Imediat după aceea, Kick i-a acordat primul ajutor bărbatului, apoi a chemat salvarea.

Poliţia a deschis o anchetă, ca după orice accident în care două automobile sunt avariate. Însă, potrivit poliţistului care se ocupă de caz, Kick va primi mai degrabă un premiu decât o amendă.

 

 

Ştirea despre acest incident a ajuns şi la urechile lui Elon Musk, co-fondatorul şi şeful Tesla. Acesta a anunţat pe Twitter că reparaţiile pentru maşina lui Manfred Kick vor fi suportate de către companie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult