Mai mulţi oameni şi-au anulat comenzile pentru maşini Tesla din cauza relaţiei dintre Elon Musk şi Donald Trump

02.02.2017
Mai mulţi oameni şi-au anulat comenzile pentru maşini Tesla din cauza relaţiei dintre Elon Musk şi Donald Trump

Mai mulţi oameni care au plasat depozite de bani şi comenzi pentru automobile Tesla şi le-au retras în semn de protest faţă de relaţiile pe care directorul executiv al companiei, Elon Musk, le are cu preşedintele SUA, Donald Trump.

 

BuzzFeed a descoperit cinci oameni care au făcut acest lucru şi a vorbit cu ei. Unul dintre aceştia a spus că nu poate susţine o companie al cărei şef ia parte indirect la creşterea naţionalismului alb şi a fascismului în SUA. Cei cinci plasaseră comenzi şi depozite de câte 1.000 de dolari pentru Tesla Model 3, al cărui preţ de bază este de 35.000 de dolari. Reprezentanţii Tesla au refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect.

Elon Musk face parte din două grupuri care îl consiliază pe Trump pe probleme care ţin de economoie şi producţie.

 

 

Tesla este cea mai cunoscută companie din industria automobilelor electrice, nepoluante, iar mulţi fani ai brandului spun că Elon Musk nu ar trebui să lucreze cu Trump, un om care a negat existenţa schimbărilor climatice.

 

Înainte de alegeri, Elon Musk a spus că Donald Trump nu este „tipul potrivit pentru Casa Albă”. Recent, co-fondatorul Tesla a declarat că doar atacându-l pe preşedinte nu se obţine nimic şi că sunt mai bune canalele de comunicare deschise.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult