Ce beneficii gratuite vor primi abonaţii Vodafone şi UPC în urma achiziţiei

17.09.2019
Ce beneficii gratuite vor primi abonaţii Vodafone şi UPC în urma achiziţiei

Vodafone a anunţat în sfârşit noile oferte de servicii integrate după achiziţionarea operatorului de servicii UPC. Clienţii deja existenţi vor primi bonusuri în cadrul programului „Împreună”, în funcţie de serviciile pe care le folosesc deja, indiferent dacă sunt persoane fizice sau juridice, sau dacă au servicii doar de la Vodafone sau doar de la UPC. Beneficiile vor intra în vigoare de la data de 18 septembrie.

Noua ofertă Vodafone Împreună pentru persoane fizice

Pe site-ul Vodafone au apărut deja bonusurile pentru clienţii Vodafone şi/sau UPC deja existenţi. Acestea sunt împărţite în trei categorii:

Pentru clienţii Vodafone şi UPC

Cei care au deja servicii de la ambele companii vor primi un pachet bonus pe timp de trei luni. Acesta asigură trei luni gratuite de internet mobil naţional nelimitat la viteze 4G (doar în România) şi acces la pachetul TV Premium din aplicaţia Vodafone TV din iOS AppStore sau Google Play pe Android (tot pe aceeaşi perioadă).

Pe lângă acesta, abonamentul TV va primi o lună de gratuitate pentru pachetul de competiţii sportive, putând accesa LOOK Sport, LOOK Plus HD şi LOOK Sport HD între 17 septembrie şi 16 octombrie.

Pentru clienţii Vodafone

Cei care erau doar clienţi Vodafone înainte de achiziţia UPC primesc un bonus mai restrâns. Este vorba despre internet mobil naţional nelimitat la viteze 4G pentru o lună. De asemenea, aceştia primesc o lună de TV Premium în aplicaţia Vodafone TV de pe iOS şi Android.

Pentru clienţii UPC

Cei care aveau doar UPC înainte primesc o ofertă cu internet mobil din partea Vodafone. Aceştia vor primi un router mobil cu o cartelă cu 100 GB de internet mobil, cât şi de un voucher de reducere de 100 de euro pentru orice smartphone cu abonament din oferta Vodafone.

Alături de aceste avantaje, clienţii UPC vor primi de asemenea o lună de LOOK Sport, LOOK Plus HD şi LOOK Sport HD întreaga perioadă 17 septembrie – 16 octombrie 2019.

Noua ofertă Vodafone Împreună pentru persoane juridice

Pentru clienţii UPC

Cei care aveau deja servicii UPC pentru business vor putea accesa abonamentele RED Infinity, cu beneficii nelimitate, atât în ţară, cât şi în Roaming, alături de o ofertă specială.

Abonamentul Red Infinity X4 garantează minute, SMS-uri naţionale şi internaţionale şi internet mobil naţional nelimitate. De asemenea, integrează 2 luni gratuite pentru opţiunea Secure Net Plus, alături de posibilitatea de a alege încă un bonus pe perioada contractuală: fie minute şi SMS-uri internaţionale în restul lumii nelimitate, fie internet nelimitat în roaming în Spaţiul European, fie 2GB roaming în restul lumii. Acesta costă 35 euro pe lună şi vine la pachet cu un smartphone Samsung A70.

Pentru clienţii Vodafone

Cei care au abonamente business la Vodafone pot opta pentru noi servicii de internet fix, web hosting, televiziune, IP fix, telefonie fixă şi antivirus de la UPC, alături de posibilitatea de a alege între două pachete de beneficii suplimentare.

Noile abonamente includ fie 12 luni gratuite de LOOK Sport, Plus HD şi Sport HD pentru a putea urmări Champion’s League, Europa League şi Liga I + 6 luni de HBO şi Cinemax, sau 100 euro discount la un smartphone şi 25 GB internet mobil naţional la abonamentul deja existent.

„Acesta este un moment important pentru toţi clienţii noştri şi nu numai, deoarece devenim un jucător semnificativ în zona de servicii mobile, fixe şi de televiziune. Sunt foarte fericită că avem ocazia să le oferim românilor soluţii noi şi competitive de comunicare convergentă şi de entertainment. Expertiza noastră şi calitatea reţelelor Vodafone şi UPC sunt principalele noastre atuuri. Vom continua să investim şi să dezvoltăm noi servicii şi oferte speciale la aceeaşi calitate superioară pentru a continua să oferim cele mai bune experienţe de pe piaţă clienţilor noştri”, a afirmat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone şi UPC România.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult