Fossil deschide primul său magazin oficial din România

Fossil deschide primul său magazin oficial din România
Fossil va deschide primul magazin din România, în AFI Palace Cotroceni, unde va prezenta modele de ceasuri şi bijuterii, ochelari de soare, parfumuri, precum şi produsele din piele marca Fossil, genţi, portofele şi accesorii pentru femei şi bărbaţi.
 
„Ne bucurăm să anunţăm deschiderea primului magazin Fossil în România şi îi invităm pe clienţii noştri să descopere colecţiile de accesorii de lux ce vor fi disponibile în centrul nostru comercial. Anul acesta AFI Palace Cotroceni s-a extins cu mai multe nume noi aduse pentru prima oară în România, precum Tezenis, New Era şi Tally Weijl”, a declarat Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division, citată într-un comunicat.
 
Citeşte şi: Citizen a lansat Eco-Drive One, cel mai subţire ceas de mână din lume care se încarcă la lumină
 
Cu o activitate de peste 30 de ani pe piaţă, brandul Fossil lansează anual patru colecţii noi, la început de sezon, care cuprind produse cu un design unic.
 
 
Pe lângă produsele marcă proprie, Fossil comercializează ceasuri şi sub alte mărci precum Adidas, Burberry, Diesel, DKNY, Emporio Armani, Armani Exchange, Michael Kors, Marc By Marc Jacobs, Skagen şi Karl Lagerfeld. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult