Prima franciză Xiaomi Mi Zone a fost deschisă în Bucureşti de compania GBR Tronics

05.12.2019
Prima franciză Xiaomi Mi Zone a fost deschisă în Bucureşti de compania GBR Tronics

Magazinul GBR Tronics anunţă prima franciză Xiaomi din România. Showroom-ul companiei pe pe strada Lipscani 68, din Centrul Vechi al Bucureştiului, are acum un întreg etaj dedicat producătorului de electronice din China, oferind o gamă largă de produse ale companiei, de la celebrele smartphone-uri, până la dispozitive smart home, accesorii şi multe altele. GBR Tronics se laudă că are la vânzare aproape toate produsele Xiaomi destinate pieţei europene, cu certificare CE.

Acest magazin, cu etaj dedicat pentru Xiaomi este acum prima franciză oficială Mi Zone din România. Anterior, Black Tech, un distribuitor Xiaomi local, a deschis în Mega Mall primul magazin oficial Mi Store, tot sub licenţă oficială.

„Suntem foarte mândri că am reuşit să devenim prima franciză oficială Mi Zone din România. Astfel, avem cele mai bune preţuri posibile, şi, în acelaşi timp, oferim cele mai cool electronice de zi cu zi. Dar cel mai important lucru este garanţia. Aproape toate produsele au garanţie 24 de luni în România”, a declarat Teo Păduraru, fondator GBR Tronics. Garanţia produselor Xiaomi este asigurată de ESD Rom, un service cu renume pe piaţa de electronice.

În magazinul GBR Tronics în Mi Zone, ar trebui să fie disponibile toate produsele Xiaomi pe care compania le vinde, 95% dintre ele fiind permanent în stoc. Aici intră atât smartphone-urile Xiaomi, cât şi produse precum cântare inteligente, periuţe de dinţi, roboţi, electrocasnice, trotinete şi toate tipurile de accesorii pentru toate acestea.

Dragoş Frăţilă, un alt fondator al GBR Tronics, explică şi motivul pentru care au ales Centrul Vechi:

„Ne-am dorit să fim mai aproape de clienţi. Avem nevoie să ne spunem povestea. Vrem să se afle de ce produsele noastre sunt speciale. Un showroom este locul perfect. Am fi putut deschide într-un mall, sau pe Magheru, dar mai potrivit e Centrul Vechi. De aceea am decis să investim într-un magazin propriu, în care să fie prezente toate brandurile noastre, prezentate aşa cum trebuie, cu asistenţă profesională.”

GBR Tronics oferă pe lângă produse Xiaomi şi produse Dyson, Marshall, Moser, Targus şi Wahl, produsele celorlalte companii fiind disponibile în magazinul de pe Lipscani la parter şi subsol. Mi Zone, franciza Xiaomi este situată la etajul 1 al clădirii.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult