Samsung a ironizat Apple şi cumpărătorii de iPhone într-o nouă reclamă

06.11.2017
Samsung a ironizat Apple şi cumpărătorii de iPhone într-o nouă reclamă

După cinci ani, Samsung a publicat o nouă reclamă îndreptată împotriva principalei rivale, Apple. Numărul unu mondial de pe piaţa de smartphone-uri prezintă Galaxy Note 8 ca o alternativă inovativă la iPhone, un terminal prezentat ca fiind depăşit.

În clipul video, un utilizator de iPhone devine din ce în ce mai dezamăgit de telefoanele lui marca Apple, pe măsură ce trec anii. Nu are suficient spaţiu de stocare, ecranul este mic, nu beneficiază de rezistenţă la apă şi trebuie să folosească un adaptor pentru căşti. În final, iPhone-ul personajului principal ajunge într-un sertar şi este înlocuit cu un Galaxy Note 8.

În reclamă apare şi un fan Apple care are un „breton” asemănător cu cel de pe noul iPhone X.

Chiar dacă ironizează noul smartphone marca Apple, Samsung are tot interesul ca acesta să fie un succes. Asta deoarece multe componente din acestea sunt produse de gigantul din Coreea de Sud. Un studiu realizat de Counterpoint Technology pentru Wall Street Journal arată că la fiecare iPhone X vândut Samsung va încasa 110 dolari. Cea mai scumpă componentă este noul panou OLED, fabricat de Samsung după specificaţiile oferite de Apple. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult