Samsung va relua vânzările Galaxy Note7 în Europa pe 28 octombrie

28.09.2016
Samsung va relua vânzările Galaxy Note7 în Europa pe 28 octombrie
În cazul în care încă vă mai doriţi un Galaxy Note7, după toate incidentele prin care a trecut, Samsung a anunţat că va relua vânzările pentru acest model în Europa începând cu 28 octombrie. Ignorând aceste probleme, Galaxy Note7 este, probabil, cel mai complet smartphone cu sistem de operare Android al momentului şi unul dintre cele mai performante din lume. 
 
Vânzările au fost reluate deja în Coreea de Sud. În Europa livrările vor fi reluate mai târziu deoarece compania vrea să finalizeze programul de înlocuire a unităţilor deja vândute. 

Înainte să suspende livrările, compania vânduse 2,5 milioane de smartphone-uri Galaxy Note7. 

 
Samsung Electronics a anunţat că 57% din smartphone-urile Galaxy Note7 din Europa au fost deja schimbate de utilizatori de la debutul Programului Global de Înlocuire. De la startul programului, 90% dintre utilizatorii Galaxy Note7 din Europa au ales înlocuirea smartphone-ului cu un alt Note7 şi doar 3% au ales un alt model Samsung Galaxy. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult