Samsung vrea să achiziţioneze scanere de amprente pentru smartphone-urile sale entry-level şi de la alţi producători

24.11.2016
Samsung vrea să achiziţioneze scanere de amprente pentru smartphone-urile sale entry-level şi de la alţi producători

Samsung vrea să achiziţioneze scanere pentru amprente pentru modelele sale mai ieftine de telefoane de la doi producători din Coreea de Sud, potrivit unor surse ale presei din statul asiatic. 

 

În acest moment, piaţa scanerelor de amprente pentru smartphone-uri este dominată de doi jucători, FPC din Suedia şi Synaptics din SUA. În acelaşi timp, Samsung lucrează la propriile module biometrice de acest fel, iar acestea vor ajunge pe piaţă anul viitor.

Potrivit presei din Coreea de Sud, cei doi producător vor livra două milioane de module pentru Samsung. Una dintre aceste companii încearcă de mai mulţi ani să devină furnizor pentru Samsung, iar cealaltă este un producător de module pentru camere care a intrat recent pe piaţa scanerelor pentru amprente.

 

 

Noile module vor fi incluse în noua versiune a smartphone-ului Galaxy On. Primul model a fost lansat în 2015.

 

Samsung Galaxy S7, vârful de gamă actual al companiei, foloseşte un senzor de amprentă Synaptics. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult