Un mall care include un PokéGym şi-a decorat centrul pentru a fi primitor cu jucătorii de Pokemon Go

12.08.2016
Un mall care include un PokéGym şi-a decorat centrul pentru a fi primitor cu jucătorii de Pokemon Go
Un mall din SUA care include un PokéGym, un loc în care jucătorii de Pokemon Go îşi pot folosi în luptă „monstruleţii”, a dat dovadă de creativitate. Colonie Center, din Albany, New York, a pictat pe podea o arenă în care pot sta jucătorii care vizitează PokéGym-mul, iar de jur împrejur a agăţat steaguri cu siglele celor trei mari echipe din joc: Mystic, Valor şi Instinct. 
 
Toate aceste elemente nu au costat probabil mult, dar vor fi cu siguranţă apreciate de jucătorii de Pokemon Go care treg pragul mall-ului. 
 
Acesta nu este singurul comerciant care încearcă să profite de pe urma popularităţii jocului mobil. În Japonia, toate restaurantele McDonalds includ PokéGym-uri, în urma unei înţelegeri încheiată de companie cu dezvoltatorii jocului. 

Mai mult, un shop de pe Etsy s-a închis timp de câteva zile după ce a înregistrat o cerere uriaşă pentru o carcasă Pokemon Go. Carcasa imprimată 3D se bucură de un succes foarte mare deoarece îi ajută pe jucători să arunce bilele exact pe direcţia pokemonilor, iar rata de succes este ridicată. 

 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult