Un shop de pe Etsy s-a închis timp de câteva zile după ce a înregistrat o cerere uriaşă pentru o carcasă Pokemon Go

01.08.2016
Un shop de pe Etsy s-a închis timp de câteva zile după ce a înregistrat o cerere uriaşă pentru o carcasă Pokemon Go
O carcasă pentru iPhone care îi ajută pe utilizatori să prindă mai uşor pokemoni în jocul Pokemon Go a înregistrat o cerere atât de mare, încât shop-ul de pe Etsy care o vinde a trebuit să fie închis pentru câteva zile. 
 
Carcasa imprimată 3D se bucură de un succes foarte mare deoarece îi ajută pe jucători să arunce bilele exact pe direcţia pokemonilor, iar rata de succes este ridicată. 
 
 
Jcach3DPrinting a anunţat în urmă cu câteva zile pe Etsy că trebuie să închidă magazinul online pentru a face faţă cererii. 
 
Firma va reveni cu mai multe modele de carcase, pentru smartphone-uri Samsung şi Apple. Un astfel de dispozitiv costă 7,8 dolari. 
 
Acest nu este singurul caz în care o firmă lansează un dispozitiv Pokemon care se bucură de mare succes. Geeky Sex Toys a lansat o serie de jucării sexuale, numită „Pokémoan”, care se vinde extrem de bine. Sunt disponibile patru modele: „Charmy”, „Squirty”, „Piky” şi „Bulby”. Cel mai ieftin dispozitiv costă 50 de dolari, iar cel mai scump 69 de dolari. 
 
 
 
 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult