Canon pregăteşte două aparate DSLR şi un mirrorless pentru târgul CP+ din Japonia

10.02.2017
Canon pregăteşte două aparate DSLR şi un mirrorless pentru târgul CP+ din Japonia

În aşteptarea evenimentului CP+ care va avea loc în Japonia concomitant cu MWC 2017, au început să apară detalii despre câteva camera foto pe care Canon le pregăteşte pentru lansare. Se pare că vom vedea un model de aparat mirrorless şi două DSLR-uri entry-level, fiecare cu avantajele şi dezavantajele sale, însă acestea reprezintă upgrade-uri minore faţă de generaţiile precedente disponibile deja pe piaţă.

EOS M6 va fi noua camera foto Canon mirrorless, care va veni în două culori, argintiu şi negru, cât şi în două opţiuni cu obiectiv de kit. Este vorba despre un pachet care va include un obiectiv 15-45mm şi unul cu 18-150mm. De semenea, utilizatorii vor putea să cumpere un viewfinder electronic separate, numit EVF-DC 2, ceea ce sugerează că nu va exista unul integrat în camera. Deşi nu există informaţii care să confirme acest lucru, EOS M6 este aşteptat cu senzor APS-C de 24,2 megapixeli, processor de imagine DIGIC 7 şi tehnologia de focalizare Dual Pixel AF de la Canon.

Modelele DSLR pe care le vom vedea la CP+ sunt EOS 77D şi EOS 800D, care vin cu hardware similar în formă şi capabilităţi, însă vor exista câteva diferenţe între modele. Se pare că ambele aparate vor fi echipate cu senzori de 24,2 megapixeli şi vor beneficia de Dual Pixel Autofocus, cu capabilitatea de a realiza fotografii la setări ISO de la 100 la 25.600 cu până la 6 cadre pe secundă. Ambele vin echipate cu Wi-Fi şi Bluetooth. 77D beneficiază însă de 45 de puncta de focalizare pe senzor, în timp ce EOS 800D include stabilizere internă pe 5 axe.

Vom afla detalii oficiale la sfârşitul lunii, în cadrul CP+.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult