Poliţia din Florida: Atenţie la camerele video ascunse în cuier! Cel mai popular model se vinde şi în România

Poliţia din Florida: Atenţie la camerele video ascunse în cuier! Cel mai popular model se vinde şi în România
Poliţia din statul american Florida l-e atras atenţia cetăţenilor să fie atenţi la toaletele publice pe care le folosesc deoarece s-au înmulţit cazurile în care sunt găsite camere video ascunse. Unul dintre cele mai populare modele este camera video ascunsă în cuier. Acest dispozitiv se găseşte şi în unele magazine online din România, la preţul de aproximativ 140 de lei. 
 
Oamenii legii le recomandă celor care descoperă astfel de dispozitive să părăsească repede încăperea în care sunt montate şi să sune la poliţie. 
 
 
Clothes Hook Hidden Camera are inclus senzor de mişcare şi porneşte filmarea atunci când cineva se apropie. Aceste dispozitive sunt montate, în majoritatea cazurilor, în toaletele pentru femei din mall-uri, restaurante sau săli de fitness.
 
Camera are slot pentru card micro-SD cu capacitate maximă de 16 GB şi filmează în format AVI, rezoluţie de 720 х 480 pixeli, la 30 fps. Timpul de funcţionare continuă este de aproximativ 90 de minute.
 
Această cameră a fost descoperită prima dată în 2014 de către o studentă din Florida care a intrat într-o toaletă publică de pe o plajă. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult