Această tânără şi-a atacat iubitul infidel cu un taser

O tânără a ales o modalitate mai puţin obişnuită pentru a se răzbuna pe iubitul infidel. A luat un taser şi l-a atacat pe bărbat în zona organelor genitale. Incidentul a fost filmat, iar clipul s-a viralizat pe internet. 
 
La începutul clipului, femeia stă într-o maşină şi spune că a descoperit că iubitul ei o înşală. Apoi scoate un taser cu care pleacă spre o clădire. Când deschide uşa, dă peste iubitul ei, care se afla în compania unei alte femei. Fără a sta prea mult pe gânduri, tânăra îl atacă pe acesta cu arma neletală. 

Potrivit tinerei, taserul i-a fost oferit cadou chiar de către prietenul ei, de Crăciun. 

 
Deşi de obicei nu sunt letale, taserele pot provoca, în cazuri rare, moartea persoanelor care sunt sunt lovite de electrozii lor, în special în cazul celor care au probleme cu inima. 
 
Taserul lansează în aer două mini torpile (electrozi), prevăzute cu mici cârlige care se înfig în piele. Acestea trag după ele două fire electrice de câţiva metri lungime care sunt cuplate la electroşocul pistolului.
 
Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult