ADATA anunţă noi SSD-uri şi memorii sub brandul XPG GAMMIX

19.07.2017
ADATA anunţă noi SSD-uri şi memorii sub brandul XPG GAMMIX

ADATA a lansat noua gamă de produse XPG GAMMIX, cu două noi produse high-end pentru gaming, Vorbim despre un SSD pe format PCIe M.2 de performanţă înaltă, cât şi despre noi memorii RAM DDR4 pentru gamerii care au nevoie de viteză şi răcire. Acestea sunt disponibile în mai multe variante şi sunt menite să completeze orice sistem performant.

SSD-ul XPG GAMMIX S10 de la ADATA se livrează în variante de 128, 256 sau 512 GB şi poate ajunge până la 1TB. Conectarea pe placa de bază se face printr-un conector M.2 2280, iar transferul de date este realizat prin intermediul protocolului NVMe 1.2 pe magistrală PCIe3x4. Astfel, vitezele de transfer ajung până la 1.800 MB/s la citire şi 850 MB/s la scriere. Cipurile de memorie integrate sunt construite folosind tehnologia 3D TLC, iar radiatorul metalic care acoperă întreaga unitate asigură temperaturi cu 10 grade Celsius mai mici decât cele ne-ecranate.

Pe partea cealaltă, memoriile GAMMIX D10 de la ADATA vin de asemenea cu radiator metalic de jur împrejur. Acesta nu sunt foarte înalte, putând fi integrate şi în computere cu sisteme de răcire mai voluminoase sau în carcase de dimensiuni mici. Noile module de memorii vin în variante cu frecvenţe de la 2400 la 3000 MHz, însă pe noua platformă X299 de la intel, frecvenţa de bază este setată la 2666 MHz. XPG GAMMIX D10 beneficiază de compatibilitate cu profilele de performanţă XMP 2.0 şi sunt livrate cu garanţie pe viaţă.

Momentan nu avem la îndemână preţuri pentru noile produse XPG GAMMIX, însă având în vedere faptul că se adresează entuziaştilor, cu siguranţă nu vor fi foarte ieftine.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult