5 instrumente online utile puse la dispoziţie de KRUK pentru economisire

27.09.2021
5 instrumente online utile puse la dispoziţie de KRUK pentru economisire

De cele mai multe ori datoriile reprezintă o adevărată sursă de stres, motiv pentru care plata acestora reprezintă o prioritate responsabilă. Compania KRUK România vine în ajutorul clienţilor săi într-un mod convenabil, particularizat pentru fiecare caz în parte. Practic, prin intermediul KRUK, restanţele vor fi plătite ţinându-se cont de capacităţile financiare ale fiecărui client cu datorii.

Cum, la modul general, KRUK este o companie cu o abordare pro-client, toate acţiunile pe care le face şi toate instrumentele pe care le oferă oamenilor cu datorii cărora le gestionează dosarele sunt susţinute de ideea de a ajuta real.

E-KRUK este o platformă online care susţine o serie de avantaje pentru clienţi

E-KRUK este o platformă online prin intermediul căreia clienţii companiei îşi pot eşalona datoria în rate lunare, prin semnarea unui Angajament online de plată. După crearea contului pe această platformă, clienţii pot alege rata care li se potriveşte în funcţie de situaţia financiară. Rezultatul acestei acţiuni este cât se poate de avantajos, pentru că îşi vor putea plăti cu uşurinţă şi cu regularitate datoriile.

Totodată, clienţii care se înregistrează în platformă pot vedea toate detaliile despre restanţele lor şi pot face plata online a datoriilor, folosindu-se de un card de debit. Practic, plata ratelor se poate face la orice oră, în siguranţă şi mai ales rapid. În cont, clienţii îşi mai pot actualiza datele de contact, pot citi informaţii utile şi pot intra în legătură cu reprezentanţii KRUK, prin chat, prin funcţia de reapelare, la numărul de telefon afişat pe site sau la adresa de e-mail.

RO.KRUK.EU înglobează o serie de instrumente utile pentru economisire şi plata datoriei

Cu o serie de avantaje pe care le-au primit de la companie, clienţii pot spune adevărul despre KRUK, pentru că pot vorbi despre o experienţă reală. Dincolo de modul personalizat cu care este abordat fiecare caz în parte, aceştia au la dispoziţie o serie de instrumente utile care îi ajută să-şi plătească datoriile mai uşor şi mai repede.

  • Calculator al bugetului personal – acest instrument este deosebit de util pentru un control eficient al finanţelor personale. Prin intermediul său se poate vedea pe ce sunt cheltuiţi banii în fiecare lună şi cum se pot face economii.
  • Calculator de cheltuieli – experţii financiari spun că pentru a ieşi mai repede din datorii trebuie să se efectueze doar cheltuieli necesare şi să economisească cel puţin 10% din venituri în fiecare lună. Prin intermediul acestui instrument online oferit de KRUK se pot analiza cheltuielile şi se pot elimina cele pentru obiceiuri proaste sau plăceri.
  • Calculator pentru sume mici – uneori, economisirea unei sume mari pare dificilă şi poate scădea interesul persoanei, dar experţii de la KRUK sunt de părere că împărţirea sumei respective în unele mai mici, care să fie puse deoparte lunar sau săptămânal, ajută la obţinerea economiilor dorite.
  • Aplicaţie gratuită de cheltuieli – pentru cei care vor să aibă o evidentă clară a cheltuielilor efectuate în fiecare lună acest instrument gratuit poate fi de un real folos. Aplicaţia de mobil gratuită KRUK Planner reprezintă o modalitate simplă şi uşoară de a ţine evidenţa cheltuielilor zilnice şi de a vedea cum se reflectă acestea în bugetul lunar.
  • Fond de rezervă – orice om are nevoie de o protecţie financiară în situaţiile dificile din viaţă. Prin acest instrument se poate calcula fondul de rezervă potrivit, în funcţie de cheltuieli şi de câţi bani sunt puşi deoparte lunar.

Utilizând aceste instrumente, datoriile vor fi plătite mai repede, pentru că toate presupun o gestionare optimă a bugetului lunar.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult