(P) Datoriile la KRUK pot fi plătite acum şi online

21.05.2021
(P) Datoriile la KRUK pot fi plătite acum şi online

Nimeni nu poate spune că datoriile sunt vreo plăcere, dar în momentul în care sunt gestionate corect şi plătite la timp, nu le generează probleme celor care le au. Cine ajunge să îşi plătească datoriile la KRUK România are, de fapt, credite la bănci sau facturi neachitate pentru bunuri sau servicii la diferiţi operatori economici. Poate fi vorba inclusiv despre facturi la utilităţi – gaz, electricitate, TV, Internet s.a.m.d.

Companiile la care oamenii au datorii decid la un moment dat să le externalizeze către firme precum KRUK, pentru a se ocupa de recuperarea lor. Prin urmare, clienţii cu dosare la KRUK, îşi pot plăti datoriile în siguranţă, ajutaţi fiind de abordarea amiabilă a angajaţilor firmei.

Abordarea orientate către client a angajaţilor de la KRUK ajuta semnificativ în plata datoriilor

Fără excepţie, angajaţii de la KRUK iniţiază cu clienţii săi un proces de comunicare amiabil. În această idee, nu se pune problema că persoanele fizice sau juridice cu datorii gestionate de agenţi să fie constrânşi să plătească. Dimpotrivă! Fiecare dosar este analizat cu atenţie, iar soluţiile sunt propuse particular, în funcţie de caz.

Toţi clienţii au oportunitatea să îşi eşaloneze datoriile şi să plătească ratele pe care le pot susţine lunar. Pentru a fi posibil, este suficient să semneze un Angajament de plată, un document prin care îşi stabilesc singuri ratele, în funcţie de venituri. Un alt avantaj oferit de companie constă în modul în care se pot plăti ratele, dar şi o serie de calculatoare pentru o bună gestionare a bugetului disponibile pe ro.kruk.eu şi articole utile ce se pot găsi pe datoriamea.ro.

Plata datoriilor se poate realiza online, pe e-KRUK.ro

Plata datoriilor pe e-kruk.ro este o soluţie sigură şi confortabilă pentru achitarea ratelor lunare. Poate fi realizată de pe orice dispozitiv care se poate conecta la Internet, de oriunde. Acest site oferă mai mult decât posibilitatea plăţilor online: articole informative foarte utile, informaţii despre datorie, posibilitatea încheierii unui angajament de plată.

Modalităţile online de plată a ratelor pe e-KRUK includ:

  • accesarea contului eKRUK: presupune crearea unui cont pe site; acesta se va activa simplu, dând clic pe link-ul pe care clientul îl primeşte prin e-mail. După ce contul va fi creat şi clientul se va loga, va avea acces la toate informaţiile care privesc datoria sa. Site-ul pentru plăti este deosebit de uşor de folosit. În plus este şi foarte intuitiv. În momentul în care se plătesc datoriile, clienţii trebuie să utilizeze un card bancar de debit;
  • fără a intra în contul eKRUK: Pe eKRUK se pot face plăti cu cardul doar prin introducerea CNP-ului clientului, numărul dosarului şi suma pe care acesta doreşte să o plătească;
  • prin utilizarea link-ului trimis de KRUK – înainte de a face  plata prin link este necesar ca persoana care efectuează tranzacţia (clientul KRUK) să contacteze compania pentru a i se personaliza link-ul în baza căruia vă face plată cu cardul. Un astfel de link poate fi primit prin SMS sau prin e-mail, după cum îşi doreşte clientul. Cel mai important avantaj al acestui mod de a plăti datoria constă în faptul că toate câmpurile vor fi precompletate de angajaţii KRUK.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult