3 dispozitive electronice inedite, pentru iubitorii de tehnologie, disponibile cu reducere la Altex

26.10.2022
3 dispozitive electronice inedite, pentru iubitorii de tehnologie, disponibile cu reducere la Altex

Altex a publicat multe reduceri pe site-ul propriu, la o gamă largă de dispozitive, din domenii variate. Ne-au atras atenția câteva dispozitive neobișnuite din secțiunea Smart Home – Iluminare – Electrice.

Un vizor electronic, modelul ORNO OR-WIZ-1101, este disponibil la prețul de 201 lei (-15%). Dispozitivul le permite utilizatorilor să vadă cine este la ușă fără a fi observați. Camera are un unghi de vizualizare de 70 de grade, iar imaginile sunt afișate pe un ecran LCD cu diagonala de 2,8”. Timpul de afișare a imaginilor poate fi setat la: 5, 10, 15 sau 20 de secunde. Vizorul poate înregistra, pe un card de memorie microSD (cu capacitate maximă de 32 GB), fotografii (format JPG, rezoluție maximă de 640 x 480 pixeli) și clipuri video (format AVI).

Citește și: Surpriză la Lidl pentru pasionații de muzică. E robustă și arată foarte bine

Dispozitivul este compatibil cu uși cu grosimi de 35 – 85 mm. Energia pentru vizor este furnizată de trei baterii AA.

Altex

Totodată, senzorul de parcare pentru garaj HOMEGUARD HGWGP580 este util pentru cei ale căror mașini nu vin cu proprii senzori sau nu au astfel de dispozitive pe o parte. Aparatul costă 42,46 lei (-15%) și îi ajută pe șoferi să parcheze mai ușor folosind indicatorul vizual care afișează trei culori: verde (distanță de 90 cm până la senzor, înaintează cu grijă), galben (60 cm, încetinește) și roșu (30 cm, stop). Senzorul de parcare trebuie montat la nivelul barei mașinii, iar lumina indicatorului trebuie poziționată (are cablu retractabil) la o înălțime la care este vizibilă pentru șofer.

Senzorul de parcare funcționează cu patru baterii AA.

Altex vinde, de asemenea, cu reducere prelungitorul smart HAMA 176574. Dispozitivul include patru prize, 4 porturi USB și oferă conectivitate Wi-Fi. Din aplicația dedicată, Hama Smart Solution, compatibilă cu platformele Android și iOS, utilizatorii pot controla și programa fiecare priză. Astfel, cele care nu sunt utilizate pot fi dezactivate pentru a nu consuma energie atunci când sunt în standby. Dispozitivul oferă suport pentru asistenții vocali digitali Google Assistant și Amazon Alexa.

Prelungitorul oferă protecție la suprasarcină. Produsul costă 140 de lei (-10%).

Citește și: Televizor, alte electronice și accesorii, disponibile joi la Lidl. Preț și caracteristici

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult