5 gadget-uri atractive din oferta Dedeman în luna august

17.08.2021
5 gadget-uri atractive din oferta Dedeman în luna august
Foto: Shutterstock

Catalogul Dedeman pe luna august include o serie de produse electronice și accesorii practice pentru casă, mașină și relaxare. Am făcut o selecție cu cinci dintre cele mai interesante produse care sunt acum la ofertă în oferta magazinului, pe care cu siguranță le veți găsi utile. Toate au prețuri accesibile, sub 200 de euro, sunt ușor de utilizat și pot fi rapid instalate.

Pentru cei care doresc să se relaxeze seara în curte, Dedeman oferă un Aparat Antiinsecte cu UV. Acesta folosește două tuburi de lumină de 20W cu ultraviolete, care atrage insectele și le elimină folosind curentul electric care trece prin grilaj. Astfel, nu trebuie să mai folosești spray sau otravă care ar putea fi periculoase și pentru oameni. Raza de acțiune al acestui dispozitiv de 169 lei este de 60 metri pătrați.

Dedeman are în ofertă produse pentru fanii petrecerilor în aer liber sau pentru călătorii cu mașina

Curățitorul cu presiune Karcher K3 Power Control este însă un dispozitiv pentru cei care stau la curte și își doresc o metodă mai simpă pentru a spăla mașina sau aleile din jurul casei, la prețul de 649 lei. Acesta integrează un motor de 1600W și vine cu două duze. Furtunul are o lungime de 7 metri, iar sistemul permite un debit maxim de 380 de litri pe oră. În luna august, Karcher K3 Power Control vine livrat de către Dedeman și alături de o minge.

Tot PNI oferă și o stație radio pentru mașină: CB Escort HP 6500. Aceasta poate fi instalată în orice mașină, întrucât beneficiază de o mufă de brichetă. Acest aparat este mult mai compact decât altele și este în concordanță cu legile din România, oferind o putere maximă de 4W. Aparatul oferă și un Squelch dublu, reglabil, manual și automat, plus funcția de RF gain pentru reglajul recepției. Prețul este de numai 199 lei.

Cei care doresc să dea o petrecere în aer liber au la dispoziție de la Dedeman o boxă portabilă de 50W cu Bluetooth, USB și micro SD, cât și mufă AUX sau radio. Boxa Samus Studio este livrată atât cu o telecomandă, pentru control de la distanță, cât și cu un suport de tip troller, pentru transport mai ușor. Pentru cei pasionați de karaoke, există și un microfon care este inclus în cutie, totul fiind oferit la prețul de 299 lei.

În cele din urmă, cei care au nevoie doar de o boxă portabilă mai mică, dar cu un design interesant, există boxa Akai ABTS-530BT. Aceasta are putere de 5W, oferă conexiune Bluetooth și card microSD și cântărește aproximativ 1 kg. Este o boxă mai degrabă potrivită pentru picnic, decât pentru petreceri în aer liber.

sursa: Dedeman oferta

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult