A apărut stick-ul de memorie special pentru femei, cu vibrator!

A apărut stick-ul de memorie special pentru femei, cu vibrator!

Gadgeturile moderne sunt recunoscute pentru multiplele facilităţi pe care ni le oferă – unele deja banale (ex: telefon cu MP3 sau cameră foto), altele excentrice. Din această categorie a produselor inedite face parte şi stick-ul de memorie „DUET”, cu vibrator integrat.

Stick-ul cu vibrator a apărut ca urmare a frustrărilor venite din partea unor femei libertine, nemulţumite de calitatea, respectiv banalitatea produselor dintr-un sex shop.

USB stick cu vibrator

Interfaţa USB şi designul standard (exceptând finisajele premium) asigură o discreţie totală -posesoarele ineditului gadget nu vor fi bănuite de colegi sau de apropiaţi că folosesc un memory stick pe post de jucărie erotică.

Acasă însă, în intimitate, doamnele şi domnişoarele se pot bucura pe deplin de funcţia ultra-secretă a acestui gadget de lux. Corpul fin din silicon şi metal ascunde în interior două motoraşe cu vibraţii ce pot fi reglate pe cinci trepte de putere, în funcţie de „dispoziţia” utilizatoarelor.

USB stick cu vibrator

Memory stick-ul se alimentează / încarcă de la port-ul USB al calculatorului şi oferă un spaţiu de stocare destul de generos, de aproximativ 16 GB.

Deconectat, oferă o autonomie de până la patru ore, mai mult decât suficient chiar şi pentru cele mai „aprige” utilizatoare.

Dacă aveţi în cercul de apropiaţi doamne sau domnişoare deschise către astfel de experienţe şi vreţi să le faceţi un cadou cu adevărat surprinzător, puteţi solicita mai multe informaţii direct de la producător. Tot de acolo aflaţi şi cum să comandaţi stick-ul năzdrăvan.

USB stick cu vibrator

Urmărește Go4IT.ro pe Google News