Accesorii high-tech, testate în secret de Apple şi Google

19.12.2011
Accesorii high-tech, testate în secret de Apple şi Google

Cei de la New York Times au reuşit să afle câteva secrete interne de la Apple şi Google. Cele două companii majore din domeniul IT au dezvoltat şi testat în anul care a trecut accesorii inteligente, cum ar fi brăţări şi ceasuri, ce ar putea îmbunătăţi felul în care interacţionăm cu telefoanele mobile.

Un grup foarte mic de angajaţi Apple testează şi poartă o brăţară din sticlă, cu funcţionalităţi similare cu ale unui iPod shuffle. Ea are zone de control sensibile la atingere şi foloseşte comenzi recunoscute de Siri pentru a comunica cu iPhone-ul. Imaginea de mai jos nu reprezintă brăţara despre care vorbim aici. iBangle este un concept prezentat cu trei ani în urmă de pe site-ul YankoDesign.com.

Un concept - brăţara iBangle

Cei de la Google au la rândul lor câteva proiecte secrete. Între acestea se numără unul care vrea să dezvolte un ceas companion pentru smartphone-ul cu sistem de operare Android. Motorola are deja un astfel de dispozitiv pe piaţă. El se numeşte MOTOACTV şi îl puteţi admira mai jos. Printre funcţiile sale se numără monitorizarea activităţilor sportive, redarea muzicii din memoria internă şi afişarea apelurilor şi mesajelor primite pe smartphone-ul Motorola din dotare. Odată cu trecerea în 2012 sperăm să aflăm mai multe despre accesoriile high-tech pe care ni le pregătesc Apple şi Google.

Motorola MOTOACTV

Urmărește Go4IT.ro pe Google News