Accesoriile Apple Watch vor fi disponibile în magazine în cantităţi limitate

22.05.2015
Accesoriile Apple Watch vor fi disponibile în magazine în cantităţi limitate

Apple pare să fie aproape gata pentru a introduce Watch pe rafturile magazinelor sale. Până în prezent, noul său accesoriu inteligent a fost disponibil doar la comandă online şi putea fi ridicat din magazin doar în urma unei programări. Alături de Apple Watch, vor fi lansate în magazine şi accesoriile oficiale „bands”, curelele oficiale realizate de companie, care au fost disponibile în cantităţi limitate încă de la lansare. Din păcate, acest lucru nu se va schimba odată cu apariţia pe rafturi.

Aparent, nu vor fi disponibile în cantităţi mari decât curelele sport, disponibile în diverse culori. Variantele mai scumpe, realizate din materiale metalice sau din piele, vor fi la fel de greu de găsit şi după lansarea în magazine. Se pare că va exista inclusiv un program de schimb, în care cei care au cumpărat un Apple Watch cu brăţară sport, o pot schimba cu una similară de altă culoare. Nu este clar însă dacă acest serviciu va fi gratuit sau contra cost.

Deşi aceste lucruri nu au fost anunţate în mod oficial, angajaţii magazinelor Apple au primit înştiinţări despre disponibilitatea curelelor. Mai mult, aceştia au primit indicaţii să înlocuiască din stoc curelele deteriorate folosite pe modelele expuse mai întâi, iar abia după ce toate sunt în condiţii bune, pot să vândă ce rămâne. Aparent Apple va porni şi o campanie de promovare a accesoriilor odată ce acestea sunt puse în vânzare.

Odată cu lansarea în magazine, probabil că ceasul va fi gata să ajungă şi în alte regiuni. Momentan, Apple Watch este disponibil în doar şase ţări, compania apelând la o strategie de lansare limitată pentru a putea ţine pasul producţiei cu cererea. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult