Accesoriile auto și pentru grădină introduse de Kaufland în ofertă pe 5 mai

05.05.2021
Accesoriile auto și pentru grădină introduse de Kaufland în ofertă pe 5 mai
Foto: Shutterstock

Retailerul Kaufland a publicat catalogul cu produse care sunt disponibile în magazinele sale începând cu data de 5 mai. Printre acestea se găsesc câteva gadgeturi și accesorii care ar putea fi interesante pentru cititorii noștri.

În magazinele Kaufland poate fi achiziționat un încărcător pentru mașină, marca Switch On, la prețul de 15 lei. Acesta are indicator LED și include două sloturi USB (Type-A și USB-C). Retailerul vinde și cabluri, micro-USB și USB-C, cu lungime de 1 metru, la prețul de 5 lei bucata.

Pentru cei care au nevoie de mai multe ieșiri de la priza mașinii, un adaptor de brichetă cu trei ieșiri și port USB, tot marca proprie Switch On, are prețul de 20 de lei.

Tot la secțiunea Auto atrage atenția un tester pentru baterie. Acesta poate fi folosit pentru baterii de 6V şi 12V. Dispozitivul, marca My Project, costă 15 lei.

Citește și: Gadgeturile și accesoriile pe care Lidl le va vinde după 4 mai. Ofertele de joi

Interesante sunt și noile odorizante auto din oferta magazinelor. Unul are o formă interesantă, de dog tags (9 lei).

Un aspirator auto cu furtun și două duze de aspirare este vândut la prețul de 40 de lei.

Accesorii pentru grădină oferite de Kaufland

Kaufland a introdus în ofertă și mai multe modele de lămpi și felinare solare. Felinarul, disponibil în două versiuni, are un LED alb cu lumină caldă și o autonomie de până la 8 ore. Dispozitivul costă 30 de lei și se aprinde automat la lăsarea întunericului.

Lampa solară pentru grădină, care include un LED alb rece și un LED colorat, costă 25 de lei. Este disponibil și un model mai scump, la prețul de 40 de lei.

Totodată, Kaufland vinde o instalaţie cu globuri LED, marca LIV&BO, la prețul de 10 lei. Dispozitivul are 10 globuri și include două baterii AA.

Sursa: Kaufland.ro

Citește și: Gioteck review: accesorii de buget pentru Switch și alte console

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult