Gadgeturile și accesoriile pe care Lidl le va vinde după 4 mai. Ofertele de joi

29.04.2021
Gadgeturile și accesoriile pe care Lidl le va vinde după 4 mai. Ofertele de joi

Retailerul Lidl a publicat pe site-ul propriu detalii despre o parte dintre produsele pe care le va vinde în magazine începând de marți, 4 mai.

„Vedeta” este purificatorul de aer marca SilverCrest, care va fi oferit la prețul de 349 de lei. Dispozitivul are sistem cu filtru din trei elemente: prefiltru, filtru EPA și filtru cu cărbune activ. Aparatul dispune de senzor pentru calitatea aerului cu indicator color cu LED pe panoul de comandă: calitate bună (lumină albastră), calitate medie (galbenă), calitate slabă (roșie).

Purificatorul poate fi programat pentru a se opri automat, are o capacitate de filtrare maximă de 130 metri cubi pe oră și dispune de cablu cu lungime de 1,8 metri.

Citește și: Produse interesante oferite de Kaufland înainte de minivacanța de 1 mai/Paște

Un alt gadget interesant care va fi oferit de retailer este aspiratorul pentru geamuri cu acumulator. Dispozitivul poate fi folosit și pentru curățarea oglinzilor. Acumulatorul, cu capacitate de 2.200 mAh, oferă o autonomie maximă de 40 de minute de utilizare. Încărcarea completă de la zero durează până la 3,5 ore. Produsul va costa 119 lei.

Oferte Lidl de joi, 6 mai 2021

Lidl introduce câteva produse interesante în ofertă începând cu 6 mai. Un suport pentru tabletă, marca Ultimate Speed, care poate fi rotit la 360 de grade, va costa 20 de lei.

O consolă video, marca Lexibook, va fi oferită la prețul de 100 de lei. Dispozitivul – care va fi disponibil în variante Frozen, Cars și Spiderman – are ecran cu diagonala de 2,5” și peste 100 de jocuri preîncărcate. Consola este recomandată pentru copii cu vârste mai mari de 4 ani.

Vor fi disponibile și jocuri de societate, la prețul de 30 de lei bucata. Printre acestea se numără Monopoly și GuessWho?.

Sursa: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Ce mai caută românii pe Google înainte de Paște

Colgate anunță pasta de dinți cu efect-teflon, care curge din tub până la ultima picătură

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult