Acer a anunţat brăţările Liquid Leap pe care le va prezenta la Computex

29.05.2015
Acer a anunţat brăţările Liquid Leap pe care le va prezenta la Computex

Acer a anunţat trei noi accesorii inteligente, pe care le va avea expuse la standul său de la Computex 2015. Acestea fac parte din familia de brăţări pentru fitness Liquid Leap şi sunt orientate către diverse categorii de utilizatori, diferenţiatorul principal fiind designul. Alături de noile brăţări a fost anunţată şi o nouă versiune a aplicaţiei Leap Manager pentru smartphone-uri, care a primit noi capabilităţi de înregistrare a datelor.

Acer Liquid Leap Active

Liquid Leap Active este o brăţară orientată în special către tineri. Fiecare pachet include dispozitivul inteligent alături de trei brăţări din cauciuc, de culori diferite. În imagini pot fi văzute modele verzi, negre şi cu model de camuflaj, însă este posibil să existe şi alte variante, întrucât Acer descrie opţiunile disponibile drept „o multitudine de culori vibrante”. Pe lângă monitorizarea efortului depus, Leap Active poate să înregistreze şi informaţii despre somn, dar afişează şi notificări despre apeluri, mesaje şi reţele de socializare de pe telefon. De asemenea, brăţara include şi control de la distanţă pentru redarea de conţinut multimedia.

Acer Liquid Leap Fit

Versiunea mid-range se numeşte Liquid Leap Fit şi oferă aceleaşi funcţii precum Active, însă vine cu finisaje din metal şi include un senzor în plus, pentru monitorizarea pulsului. Astfel, brăţara poate să detecteze nivelul de stres al utilizatorului şi poate trimite notificări atunci când acesta este prea ridicat. Leap Fit este un dispozitiv cu certificare IPX7 şi oferă cinci zile de utilizare la o singură încărcare. Brăţările vin în culorile negru, argintiu şi auriu, cu un model metalic.

Acer Liquid Leap Curve

În cele din urmă, avem modelul de top Liquid Leap Curve, care funcţionează la fel ca Leap Fit, însă integrează un display curbat şi beneficiază de curele din materiale premium. Display-ul este puţin mai mare, măsurând în diagonală 1,4”, iar întregul dispozitiv este înconjurat de o ramă metalică. Acesta doreşte să vină în ajutorul celor care doresc să îşi monitorizeze efortul, dar care nu doresc să renunţe la eleganţă.

Preţurile şi disponibilitatea celor trei brăţări nu au fost încă dezvăluite, întrucât vor varia în funcţie de regiune. Cu siguranţă că vom primi mai multe detalii însă la Computex, care începe săptămâna viitoare, pe 2 iunie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult