Acest ceas cu alarmă promite să-ţi ofere un orgasm la trezire

Acest ceas cu alarmă promite să-ţi ofere un orgasm la trezire
O firmă din Marea Britanie a lansat cel mai bizar ceas deşteptător din istorie. Little Rooster este un fel de vibrator cu alarmă, care poate fi ţinut de femei în lenjeria intimă pe timpul nopţii. Când vine ora de trezire, dispozitivul începe să vibreze. 
 
Vibratorul… pardon, ceasul, oferă 27 de nivele diferite de vibraţie şi costă 92 de dolari. Partea care este vibrator nu se introduce în interiorul corpului, ci se aşează peste clitoris. 

În cazul în care utilizatoarea nu se trezeşte în primele secunde, vibraţiile devin din ce în ce mai puternice şi nu se opresc până când dispozitivul nu este oprit. 

 
Little Rooster dispune de acumulator, iar producătorul oferă garanţie de un an. Cererea pentru dispozitiv a fost atât de mare încât firma face acum livrări în toată lumea. 
 
Acesta nu este primul ceas deşteptător ieşit din comun. O firmă din Franţa a prezentat Sensorwake, un dispozitiv care eliberează diferite arome puternice (de croissant, cafea, mentă, iarbă sau pâine prăjită) pentru a-i trezi pe utilizatori. Mirosurile sunt eliberate din cartuşe care pot fi introduse în ceas. 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult