Acest inel le permite utilizatorilor să simtă bătăile inimii partenerului de viaţă

10.08.2016
Pentru cei care nu pot sta prea multă vreme departe de partenerul de viaţă, o firmă a lansat un inel inteligent numit TheTouch, care le permite utilizatorilor să simtă, în timp real, bătăile inimii persoanei iubite. 
 
Pentru a se bucura de această experienţă, doi parteneri trebuie să poarte fiecare câte un inel. Dispozitivul se conectează la smartphone prin intermediul Bluetooth şi dispune de aplicaţie dedicată. 

Inelul înregistrează  bătăile inimii prin intermediul unui senzor. De fiecare dată când un utilizator apasă de două ori rapid pe inel, pe acesta se aprinde o lumină, iar bătăile inimii persoanei iubite sunt simţite.

TheTouch este disponibil în variante din inox sau aur roşu. Cea mai ieftină pereche de inele costă 600 de dolari, iar livrările încep în luna noiembrie a acestui an. 

 

Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult