ADATA lansează flash drive-ul USB UE700 Pro, cu viteze de citire/scriere de până la 360/180MB/s

26.12.2018
ADATA lansează flash drive-ul USB UE700 Pro, cu viteze de citire/scriere de până la 360/180MB/s

Disponibil în variante cu  până la 256GB capacitate de stocare, ADATA USB UE700 Pro este o soluţie compactă pentru păstrarea datelor importante, accesibile cu viteze de transfer comparabile unei soluţii moderne de stocare internă pentru PC.

ADATA Technology a anunţat lansarea memoriilor USB UE700 Pro, caracterizate de viteze de citire/scriere de până la 360/180MB/s şi capacitate de stocare până la 256GB. Noile produse sunt recomandate pentru transferuri rapide de date, având spaţiu de stocare suficient pentru filme la calitate HD, videoclipuri şi alte tipuri de date. Noile soluţii de stocare externă folosesc carcasă din aluminiu şlefuit, cu o grosime de 7mm, conferind dispozitivului portabilitate şi eleganţă.

Conectarea la PC se face prin interfaţă USB 3.1, vitezele de transfer oferite permiţând transferul unui film HD de 4GB în aproximativ 22 de secunde.

Noile produse folosesc un design de carcasă fără capac, conectorul USB fiind protejat cu ajutorul unui mecanism acţionat prin culisare.

Noua serie ADATA UE700 Pro este disponibilă cu preţuri începând de la 40 de dolari pentru modelul de 64GB, capabil să ofere viteze citire/scriere de 190 / 100 MB/s.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video