Altex: Produse interesante disponibile cu reduceri de până la 40%

20.10.2021
Altex: Produse interesante disponibile cu reduceri de până la 40%

Altex a publicat, pe site-ul propriu, noi produse aflate la promoție. Am selectat câteva din domenii variate, precum gaming, căști wireless sau accesorii.

O pereche de căști true wireless Apple AirPods 2 costă 600 de lei (față de 800 de lei înainte). Dispozitivele oferă până la 5 ore de autonomie a bateriei la o singură încărcare, iar carcasa oferă suficientă energie pentru 24 de ore de utilizare. Acest model nu dispune de anulare activă a zgomotului (ANC).

Un mouse de gaming wireless Razer Orochi V2, alb, cu greutate de doar 60 de grame, are prețul de 239,94 lei (-40%). Dispozitivul are senzor de 19.000 dpi, accelerație 40 G și o autonomie de până la 1.000 de ore în jocuri. Energia este furnizată de o baterie AA sau AAA.

Mouse-ul se conectează la computer prin Bluetooth sau prin intermediul receiverului de 2.4 GHz de care dispune. Switch-urile rezistă la 60 de milioane de click-uri. Razer Orochi V2 are șase butoane programabile și poate fi folosit atât de dreptaci cât și de stângaci.

Cu reducere mare, de 37%, este disponibil un SSD portabil WD My Passport (model WDBAGF5000ARD-WESN). Dispozitivul costă 497,64 lei, are capacitate de 500 GB și port USB 3.2. SSD-ul oferă viteze de citire de până la 1.050 MB/s și viteze de scriere de până la 1.000 MB/s (performanța variază în funcție de dispozitivul gazdă și de condițiile de utilizare). Dispozitivul este rezistent la șocuri, vibrații și cădere de la o înălțime de până la 1,98 m.

Produsul nu are nevoie de configurare, fiind plug and play pe dispozitivele cu sisteme de operare Windows sau macOS.

Inedită este tastatura wireless Thomson (model R9132699) pentru televizoare smart. Aceasta este compatibilă cu televizoare marca LG. Codul este presetat pentru cele mai obișnuite modele de la producătorul din Coreea de Sud. Tastatura costă 199,92 lei (-20%). Conectarea se face prin intermediul unui mic receiver USB, iar tastatura are layout în limba română.

Sursa: Altex.ro

CITEȘTE ȘI:

Lidl: Accesorii interesante pentru casă și produse de copii, disponibile în magazine

Selecție de produse aflate la promoție în magazinele Dedeman

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult