Lidl: Accesorii interesante pentru casă și produse de copii, disponibile în magazine

18.10.2021
Lidl: Accesorii interesante pentru casă și produse de copii, disponibile în magazine

Lidl a introdus în ofertă, începând de astăzi, mai multe gadgeturi și accesorii utile în locuințe. Joi vor ajunge în magazine câteva produse inedite pentru copii.

O lampă de veghe cu LED, marca Livarno Lux, este disponibilă acum în magazine la prețul de 25 de lei. Aceasta are senzor de mișcare cu rază de acțiune de circa 8 metri. Durata de iluminare este reglabilă: 30, 60 sau 90 de secunde. Utilizatorii au posibilitatea alegerii unei lumini albe, monocolore sau a unui iluminat cu culori alternante.

La același preț este disponibilă o priză cu două ieșiri USB (5V, 2.4 A), utilă pentru cei care au multe dispozitive electronice, dar și un model de lampă LED cu priză încorporată.

Totodată, un termohigrometru digital, marca Auriol, costă 30 de lei. Acesta afișează temperatura și umiditatea atmosferică, fiind disponibile cinci trepte de evaluare a climatului încăperii.

Citește și Marți, 19 octombrie: Selecție de produse aflate la promoție în magazinele Dedeman

Pentru valorile considerate critice sunt disponibile avertizări optice: avertizare asupra umidității, indicator pentru mucegai, indice de confort termic.

Lidl va vinde produse interesante pentru copii

Începând de joi vor fi disponibile, la Lidl, cărți cu lanternă UV pentru copii. Acestea vor costa 35 de lei. Imaginile ascunse din cărți vor putea fi descoperite de cătrei cei mici doar cu lanterna cu UV.

Totodată, o carte de colorat cu apă Melissa & Doug va ajunge joi la Lidl, la prețul de 25 de lei bucata. „Colorează cu apă fiecare desen, iar când planșele se usucă, le poți colora din nou!” este descrierea produsului.

Lidl a introdus de asemenea în ofertă, începând din 18 octombrie, câteva accesorii medicale utile, mai ales în această perioadă în care trecem printr-un nou val al epidemiei provocată de coronavirus.

Citește și Altex: Produse interesante disponibile cu reduceri de până la 40%

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult