Anker Soundcore Liberty 4 NC: căști true wireless cu 50 de ore de autonomie

19.06.2023
Anker Soundcore Liberty 4 NC: căști true wireless cu 50 de ore de autonomie

Anker, cunoscut producător de accesorii pentru dispozitive mobile, a anunțat o nouă pereche de căști true wireless accesibile care promit cea mai mare autonomie din piață. Noile Soundcore Liberty 4 NC pot asigura până la 50 de ore de ascultare la o singură încărcare, atunci când iei în calcul autonomia căștilor alături de autonomia extra, asigurată de cutia de încărcare.

Soundcore Liberty 4 NC oferă autonomie mare și ANC la un preț accesibil

Se pare că Anker a folosit atât baterii mari, dar a și optimizat mai bine consumul de energie, pentru a asigura că nu vei rămâne fără baterie decât după zece ore de utilizare continuă la cele două mici căști true wireless. Cutia de încărcare asigură apoi încă 40 de ore de autonomie, deci patru încărcări complete ale căștilor.

Iar aceste căști sunt echipate și cu alte capabilități avansate, precum anularea zgomotului ambiental. Compania spune că tehnologia sa ANC 2.0 elimină 98,5% din zgomotele nedorite, dar este greu de intuit ce înseamnă asta. Totuși, tehnologiile de acest fel avansează de la an la an, deci nu este greu de crezut că vor oferi izolare eficientă.

În ciuda dimensiunilor reduse, Anker a reușit să integreze în Soundcore 4 NC difuzoare mari, cu diametru de 11mm, ceea ce ar trebui să livreze un sunet bogat și cu bas puternic. Căștile pot fi conectate la mai multe dispozitive simultan și pot fi încărcare și pe încărcătoare wireless.

anker soundcore 4 nc colors

Față de modelul original Liberty 4, acest model nu oferă monitorizarea pulsului și nici sunet spațial prin intermediul unui LDAC Sony, dar și prețul este cu 30 de dolari mai mic. Noule Soundcore 4 NC costă doar 100 de dolari americani, adică sunt mai ieftine decât modelul de bază AirPods de la Apple, dar și mai ieftine față de modele cu dotări similare, precum Nothing Ear (2).

sursa: Gizmodo

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult