Aparat care ameliorează o problemă a multor oameni, disponibil de joi la Lidl

27.09.2022
Aparat care ameliorează o problemă a multor oameni, disponibil de joi la Lidl

Lidl are în oferta din această săptămână mai multe dispozitive din categoria styling și îngrijire personală. Unul dintre acestea poate ameliora o problemă care afectează mulți oameni: bătăturile și pielea moartă de pe tălpi.

O perie electrică pentru călcâie, marca Silk’n, intră joi în oferta Lidl la prețul de 119 lei. Dispozitivul funcționează cu o baterie AA. Potrivit celor care au lăsat recenzii în magazinele online, bateria este consumată destul de repede. Una este inclusă de producător în pachet.

În cutie sunt incluse două role din micro-minerale rezistente la apă: medie și aspră. Potrivit producătorului, acestea se rotesc de pana la 46 de ori pe secundă. Role noi pot fi achiziționate ulterior.

Peria, modelul Micropedi Wet & Dry, este prevazută cu benzi de cauciuc pentru o aderență îmbunătățită. Dispozitivul poate fi folosit pentru picioare umede sau uscate.

Prețul cerut de Lidl pentru acest produs este avantajos. În magazinul Douglas, dispozitivul costă 171 de lei. La eMAG, prețul actual este de 125 de lei.

Calusurile și bătăturile sunt zone de piele îngroșată, întărită, moartă. Ele se formează pentru a proteja pielea și alte structuri de sub piele de presiune, fricțiune sau traumatisme.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Lidl 26 sept. – 2 oct.: Avalanșă de gadgeturi și unelte. Cele mai interesante produse

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult