Lidl 26 sept. – 2 oct.: Avalanșă de gadgeturi și unelte. Cele mai interesante produse

26.09.2022
Lidl 26 sept. - 2 oct.: Avalanșă de gadgeturi și unelte. Cele mai interesante produse

Lidl are o ofertă bogată de electronice, produse de sănătate și unelte în săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie. Am selectat câteva produse interesante.

Începând de luni sunt disponibile la Lidl următoarele produse:

Un reflector cu panou solar și senzor de mișcare, marca Livarno Home, este disponibil la prețul de 100 de lei. Dispozitivul detectează mișcarea pe o rază de 12 metri, iar LED-urile pot fi setate să stea aprinse între 5 secunde și 5 minute. Reflectorul oferă o lumină cu temperatură de culoare 4.000 K și cu o intensitate a fluxului luminos de 806 lumeni. Sistemul este certificat pentru rezistență medie la praf și apă (IP44).

Citește și: Lidl: Gadget neobișnuit, de care nu știai că ai nevoie, disponibil în curând

Lidl

Inedit este pistolul pentru spray-uri de vopsea Parkside. Acesta are dimensiunile 130 x 23 x 130 mm și costă 25 de lei.

Totodată, un tensiometru pentru încheietura mâinii, marca Dr. Senst, este disponibil la prețul de 90 de lei. Intervalul de măsurare a tensiunii arteriale este de 30 – 280 mmHg (± 3 mmHg), iar pentru ritmul cardiac este de 40 – 199 bpm (± 5%). Măsurarea se face în mai puțin de un minut.

Citește și: Aparat care ameliorează o problemă a multor oameni, disponibil de joi la Lidl

Lidl vinde și un termometru multifuncțional, pentru ureche și frunte, la prețul de 65 de lei. Dispozitivul poate măsura, de asemenea, temperatura obiectelor și lichidelor. Termometrul include 30 de spații de memorare și afișează data și ora.

Produse care intră joi în oferta Lidl:

Începând de joi, 29 septembrie, va putea fi găsit la Lidl un ceas cu lumină LED, marca Auriol, la prețul de 80 de lei. Cercul luminos poate fi pornit / oprit de la butonul dedicat.

Lidl

Mai mult, în magazine va fi disponibilă o plafonieră LED cu telecomandă. Dispozitivul se aprinde automat atunci când o persoană intră în raza senzorului. Acesta are o rază de acțiune de 5 metri. Plafoniera poate oferi lumină rece sau caldă, în intervalul de temperatură de culoare 3.000 K – 6.500 K.

Totodată, Lidl va vinde un radio de bucătărie FM/DAB+, marca Silvercrest, la prețul de 149 de lei. Dispozitivul oferă 60 de spații de memorare pentru stații și poate afișa ora. Aparatul are dimensiunile 26 x 5,3 x 16,3 cm și un cablu cu lungime de 2,3 metri.

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult