Aparat inedit, util pentru persoanele creative, disponibil la Lidl

14.02.2022
Aparat inedit, util pentru persoanele creative, disponibil la Lidl

Lidl a introdus în oferta magazinelor sale o serie de produse care țintesc persoanele creative. Printre acestea se numără o trusă de pictură cu șevalet din lemn, o trusă pentru schițe, pensule și un dispozitiv mai deosebit – un aparat de pirogravură.

Pirogravura este tehnica, arta de a decora suprafața unor obiecte din lemn, piele sau os cu ajutorul unui vârf metalic încălzit foarte puternic.

Citește și: Kaufland: 5 produse electronice interesante disponibile acum în magazine

Aparatul pentru pirogravură disponibil la Lidl este marca Parkside, are putere de 30 W și costă 35 de lei. În cutie sunt incluse șapte vârfuri pentru scriere și pirogravură pentru diferite grosimi, dar și șapte vârfuri cu modele diferite.

Lidl

Dispozitivul permite o temperatură maximă de lucru de 550 de grade Celsius. Aparatul va beneficia de garanție de 3 ani.

Prețul modelului Parkside este accesibil. Un aparat pentru pirogravură Meyco, tot de 30 W și care include șase capete, costă 100 de lei la eMAG.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Minisa Robinson (@minisa_robinson)

Operele de artă obținute prin pirogravură sunt căutate și apreciate de colecționari. Unii artiști realizează creații incredibile, după cum puteți vedea în clipul video de mai jos, postat pe canalul Minisa Art and Pyrography de pe YouTube.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult