Kaufland: 5 produse electronice interesante disponibile acum în magazine

16.02.2022
Kaufland: 5 produse electronice interesante disponibile acum în magazine

Kaufland a introdus noi produse din categoria electronice în oferta lanțului său de magazine. Am făcut o selecție cu cele care ne-au atras atenția.

O telecomandă universală 8-în-1, marca Hama, este disponibilă la prețul de 29,99 lei. Aceasta poate fi folosită pentru controlarea a până la opt dispozitive, de la mărci precum LG, Sony, Samsung, Sharp, Panasonic sau Philips. În cutie sunt incluse două baterii AAA.

Totodată, un televizor LED marca WALTON (model 32WA5100), cu ecran cu diagonala de 32” și rezoluție de 1.366 x 768 pixeli, costă 649,90 lei. Dispozitivul include două porturi HDMI, un port USB și slot CI+.

Citește și: Lidl: Dispozitive, inclusiv smart, care atrag atenția în oferta din această săptămână

Kaufland
Televizorul WALTON disponibil la Kaufland

 

Pentru televizor ar putea fi necesar un suport pentru perete. Modelul oferit de Kaufland costă 34,99 de lei și suportă televizoare cu diagonale cuprinse între 81 și 165 cm. Greutatea maximă permisă este de 35 kg.

Kaufland oferă, cu o reducere de 25%, o bandă LED sub marca proprie Switch On. Produsul costă 59,99 lei, are 150 de LED-uri și lungime de 5 metri. Banda, care poate fi montată în spatele televizoarelor, poate fi controlată prin telecomanda dedicată.

Mai mult, o lampă cu cinci LED-uri și senzor de mișcare costă 24,99 lei. Intensitatea maximă a fluxului luminos este de 30 lm, iar unghiul de detecție este de 120 de grade. Lampa poate fi montată în dulapuri, la intrarea în casă sau în debarale.

CITEȘTE ȘI:

Aparat inedit, util pentru persoanele creative, disponibil la Lidl

Lidl vinde un dispozitiv auto care va ajuta șoferii să economisească bani

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult