Apple lansează Beats Studio Buds Plus, realizate din plastic transparent

22.05.2023
Apple lansează Beats Studio Buds Plus, realizate din plastic transparent

Apple a „inventat” practic domeniul căștilor true wireless, dar alți producători au adus multe alte inovații în această zonă. Unele au adus tehnologii noi, pe care nu le vedem pe AirPods nici după atât de mulți ani, iar altele au adus inovații în design. Nothing a impresionat la lansarea modelului ear (1) prin utilizarea unei carcase transparente, iar Apple încearcă să ofere o alternativă care folosește același concept de design cu noile Beats Studio Buds Plus.

Beats Studio Buds Plus adoptă un design atrăgător

Căștile, la nivel general, arată cam la fel precum cele din 2021, dar acum există și o variantă transparentă. Apple folosește o carcasă de plastic puțin fumuriu, nu un plastic transparent clar, ascunzând puțin detaliile componentelor de la interior. Și carcasa de încărcare este tot transparentă și poți vedea inclusiv bateria și port-ul de încărcare. Totuși, există totuși câteva îmbunătățiri și la nivel de performanță, nu doar de aspect vizual.

Cel mai mare upgrade pe care Beats Studio Buds Plus îl primește față de modelul anterior este la capitolul anulare a zgomotului de fundal. Apple spune că este de 1,6 ori mai eficient, performanță asigurată de microfoanele care sunt de trei ori mai mari și un sistem de ventilație al difuzoarelor îmbunătățit, alături de un procesor mai nou.

Se pare că cipul folosit pe Beats Studio Buds Plus este diferit față de cel al căștilor AirPods Pro, întrucât acesta asigură conectivitate rapidă atât cu dispozitivele Apple, cât și cu cele cu Android. De altfel, aceste căști se încarcă prin USB-C, nu prin Lightning.

Autonomia a crescut de la 24 de ore la 36 de ore (valoare care include autonomia căștilor + cea a cutiei). Căștile sunt compatibile cu sunet audio spațial compatibil cu Dolby Atmos, au rezistență la stropi de apă la standardul IPX4 și includ și încărcare rapidă pentru căști, care promite o oră de redare după cinci minute de încărcare.

Prețul este competitiv, inclusiv față de Nothing Ear (2), la 170 de dolari americani.

sursa: Android Authority

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult