Apple pregătește AirPods Pro 2, un nou set de căști premium cu preț de 249 dolari.

22.10.2020
Apple pregătește AirPods Pro 2, un nou set de căști premium cu preț de 249 dolari.

Subiect de controverse pentru presupusele actualizări de firmware care le-au diminuat performanțele la ceva timp după lansare, căștile AirPods Pro vor avea o continuare, noua versiune AirPods Pro 2 promițând îmbunătății minore pe partea de durată a bateriei, eficiența tehnologiei Noise Canceling, etc.

Comparat versiunii standard a căștilor AirPods, modelul Pro a adus multiple avantaje pe partea de durată a bateriei și confort la folosirea în condiții potrivnice, tehnologia activă de anulare a zgomotului de fundal oferind o experiență în utilizare cu adevărat premium. Gândită mai puțin ca o revoluție și mai mult ca un upgrade incremental, noua versiune AirPods Pro 2 plusează tot la aspectele esențiale solicitate de utilizatori.

AirPods Pro 2

Căștile AirPods Pro 2, puțin mai bune decât modelul anterior

Începând direct cu vestea proastă, căștile AirPods Pro 2 nu vor fi disponibile mai devreme de începutul anului viitor, problemele logistice cauzate de pandemia COVID-19 afectând întreg lanțul de producție Apple, Vestea bună ar putea fi că actuala versiune AirPods Pro ar putea apărea cu reduceri semnificative de preț, pe măsură ce Apple încearcă să scape de stocurile rămase.

Cei dispuși să aștepte vor fi recompensați, însă nu foarte mult, estimările privind creșterea autonomiei fiind de 30-60 minute în plus, față de modelul actual. Aparent, limitarea ține de construcția suplă și greutatea redusă, atribute pe care Apple ar vrea să le păstreze și pentru modelul următor.

În ce privește tehnologia Noise Canceling, upgrade-ul va fi tot unul minor, Apple trebuind să păstreze o diferențiere rezonabilă față de produsul mai costisitor AirPods Studio.

Proabil, apreciind că îmbunătățirile aduse nu sunt suficient de „vizibile”, Apple a decis să pluseze și cu iluminare RGB senzori de lumină ambientală, scopul acestora nefiind încă foarte clar.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult