Apple Watch a fost ieftinit

22.03.2016
Apple Watch a fost ieftinit

Vânzările Apple Watch îl recomandă drept cel mai popular smartwatch al momentului, însă acesta nu pare să se vândă la fel de bine precum s-ar fi aşteptat compania. Evenimentul de lansare dedicat iPhone SE şi iPad Pro de 9,7” a venit şi cu o surpriză pentru cei care îşi doresc să cumpere un astfel de dispozitiv în viitor, preţul tuturor modelelor fiind redus cu 50 de dolari.

Astfel, preţul de intrare în gama Apple Watch este de numai 299 dolari, pentru modelul standard de 38mm, cu o curea din cauciuc. Varianta de 42mm cu accesorii similare costă acum 350 de dolari, iar în funcţie de cureaua aleasă, preţul poate să crească considerabil. Modelele Apple Watch din oţel inoxidabil pornesc acum de la 649 dolari şi pot ajunge până la 1500 de dolari pentru modelul de top, cu curea produsă de Hermes.

Preţul scăzut nou a venit şi cu o serie nouă de curele pentru Apple Watch, pentru cei care doresc să schimbe aspectul ceasului pe care îl au deja. Apple a prezentat o curea din nailon împletit care vine la preţul de 49 de dolari şi este disponibilă în mai multe culori vii, cât şi o nouă versiune a brăţării Milanese Loop de culoare neagră, care costă 199 de dolari.

Preţurile în euro nu au fost confirmate încă, însă probabil că se va face o conversie directă din dolari în euro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult