Apple Watch fotografiat în cutia în care se livrează

08.04.2015

Deşi avem informaţii aproape complete despre Apple Watch, acesta nu se găseşte încă în magazine, iar informaţii minore precum ambalajul în care va fi livrat par să atragă atenţia tuturor. Întrucât suntem la scurtă vreme distanţă de lansarea produsului, au început să apară imagini cu ceea ce pare a fi cutia în care Apple Watch se vinde, alături de cutiile în care vor veni curelele interschimbabile. Fără să uimească pe nimeni, acestea amintesc de ambalajele altor produse lansate de companie în trecut.

Cutia Apple Watch pare să fie inspirată de cea utilizată pentru gama de produse iPod şi iPhone 5C. Baza cutiei este realizată din plastic, iar ceasul pare să fie aşezat în cutie pe orizontală. Sub ceas vor fi ascunse manualele şi accesoriile precum cablul de încărcare, iar deasupra va venit încă o bucată de plastic pe post de capac. Totul pare însă să fie inclus într-o altă cutie din carton, pe care se poate găsi brandingul Apple. Cum probabil ne aşteptam deja, cutia va fi predominant albă, imaginile cu produsul pare să fie discrete, iar textul mic.

În cazul curelelor, putem observa o metodă de ambalare asemănătoare cu cea a altor accesorii pentru alte produse Apple. Cutia aduce aminte de cea a căştilor Earpods pentru iPhone şi iPod. Deşi vin la preţuri destul de piperate, curelele din plastic, piele sau metal, par să vină în ambalaje deloc arătoase. Cartonul pare să fie însă doar un înveliş pentru cutia din plastic din interior, care va găzdui accesoriul.

În ciuda pachetului deloc surprinzător, Apple poziţionează totuşi Watch pe treapta premium a dispozitivelor portabile. Cu un preţ de pornire de 350 de dolari şi necesitatea unei programări sau a unei comenzi online înaintea cumpărării, Apple Watch va fi cu siguranţă unul dintre cele mai exclusiviste produse ale companiei, raportat la oferta concurentă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult