Anunțat alături de iPhone 13, Apple Watch Series 7 ar putea intra la precomandă de săptămâna viitoare

01.10.2021
Anunțat alături de iPhone 13, Apple Watch Series 7 ar putea intra la precomandă de săptămâna viitoare

A anunțat luna trecută alături de noile modele iPhone și iPad, Apple Watch Series 7 întârzie deocamdată în magazine, Apple ezitând să ofere un terme de livrare precis.

Apple a dat startul campaniei de precomandă iPhone 13 începând cu data de 1 octombrie, primele exemplare comandate urmând să ajungă la noi proprietari începând cu ziua de vineri, 8 octombrie.

Potrivit informațiilor furnizate pe cale semi-oficială, de către serviciul clienți al companiei Hermes Paris, partener Apple, Watch Series 7 va intra la precomandă chiar în ziua în care încep și livrările iPhone 13, pe 8 octombrie. Potrivit ”mai multor surse familiare cu lansare”, exemplarele rezervate pe această dată vor fi livrate începând cu mijlocul lunii octombrie.

Deși a vorbit despre noile caracteristici și îmbunătățirile aduse, Apple nu a dezvăluit lista completă cu specificații. Am aflat însă că noul smartwatch dispune de un ecran cu 22% mai mare decât la generațiile Series 4-6, totodată mai luminos în modul always-on. Spațiul suplimentar permite afișarea unei cantități mai mari de conținut, util în special pentru cititul și răspunsul la mesaje. Ajută și faptul că există în sfârșit o tastatură QWERTY pe care să poți scrie acele mesaje. Apple spune că folosește algoritmi AI pentru a asigura apăsări corecte, la fel cum face și pe iPhone, unde tastatura schimbă dimensiunea tastelor în fundal în funcție de cuvintele pe care le scrii.

tastatura Apple

La capitolul autonomie nu se schimbă prea multe, noul model promițând până la 18 ore de utilizare, sau „o zi întreagă”, conform definiției Apple.

Prețul Apple Watch Series 7 pornește de la 429 euro în echiparea de bază.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult