Aqirys lansează Lyra, căști wireless pentru gaming și muzică

21.09.2022
Aqirys lansează Lyra, căști wireless pentru gaming și muzică

Brandul românesc de periferice și accesorii Aqirys a anunțat căștile Lyra, care țintesc un public mai larg decât modelele de gaming lansate până acum. Produsul se adresează, pe lângă gamerii casual, pasionaților de muzică.

Faptul că dispozitivele au fost gândite pentru muzică este sugerat chiar de numele care vine de la un instrument muzical. Căștile păstrează luminile RGB, comune în gaming, dar acestea sunt discrete.

Lyra oferă trei modalități de conectare la dispozitive: Bluetooth, prin intermediul unui receiver wireless de 2.4 GHz sau prin fir. Astfel, modelul este compatibil cu o gamă largă de dispozitive, precum smartphone-uri, PC-uri, televizoare, console PS sau Switch.

Căștile Aqirys Lyra dispun de difuzoare de 40 mm și sunt compatibile cu tehnologiile Dolby Atmos, Windows Sonic (sunet spațial) și Tempest 3D Audio (pentru consolele Sony PS5).

Citește și: Urbanista Phoenix: căști true wireless cu autonomie „infinită”

Dispozitivul dispune de egalizator dinamic auto-reglabil încorporat și de două microfoane, cel extern (pentru gaming) fiind detașabil. Un al doilea microfon, intern, este utilizat pentru apelurile de voce.

Căștile sunt pliabile pentru a ocupa mai puțin spațiu în geantă sau rucsac.

Bateria cu capacitate de 1.000 mAh oferă o autonomie maximă de 24 de ore. Încărcarea completă de la zero se face în aproximativ 4 ore.

Căștile sunt disponibile în culorile negru, alb și roz la prețul recomandat de 355 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult