Urbanista Phoenix: căști true wireless cu autonomie „infinită”

14.09.2022
Urbanista Phoenix: căști true wireless cu autonomie „infinită”

Powerfoyle, noua tehnologie fotovoltaică care permite integrarea de suprafețe fotovoltaice pe dispozitive mobile, pare să aducă o nouă revoluție în domeniul accesoriilor portabile. După căștile Adidas over-ear, care se pot încărca de la lumină solară și artificială, avem acum o nouă pereche de căști true wireless, numită Urbanista Phoenix, care pot fi încărcare solar, pentru autonomie practic infinită.

Căștile Urbanista Phoenix folosesc o carcasă cu Powerfoyle pentru încărcare solară

Compania Urbanista va livra aceste căști spre finalul anului, iar design-ul cutiei de încărcare este neobișnuit, tocmai pentru a putea oferi această capabilitate. Spre diferență de cutiile din ultima perioadă, cu cutii mai groase și de dimensiuni mici, în rest, căștile Phoenix au o cutie mai înaltă. Această suprafață este necesară pentru a fi acoperită cu Powerfoyle, suprafața fotovoltaică care va alimenta căștile.

urbanista phoenix buds

Practic, carcasa, atât timp cât este lăsată în lumină naturală, se va încărca și va încărca și căștile care stau în interiorul său. Doar carcasa este însă echipată cu tehnologie de încărcare solară, căștile fiind în continuare dependente de încărcarea „standard”. Totuși, această pereche te-ar putea ajuta să eviți momentele în care uiți să pui căștile la încărcat și pleci de acasă fără baterie.

Desigur, există și câteva dezavantaje. Unul ar fi că trebuie să ții căștile în lumină. Asta înseamnă că nu le mai poți lăsa într-un ghiozdan sau în buzunarul de la o haină pentru a te asigura că nu le uiți acasă. Apoi, cutia de încărcare este semnificativ mai mare, deci probabil că nu vei mai putea să ții căștile în buzunarul mic de la o pereche de blugi sau confortabil în buzunarul de la spate.

urbanista phoenix 2

Urbanista Phoenix vor ajunge în magazine în ultima parte a anului 2022, la 149 de euro. Prețul este competitiv în această zonă, întrucât vor fi, cel mai probabil, singurele care se pot lăuda cu „autonomie infinită”.

sursa: The Verge

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult