Aşa arată primul game controller pentru iOS 7?

17.06.2013
Aşa arată primul game controller pentru iOS 7?

La puţin timp după ce Apple a făcut publice cerinţele care trebuie respectate de accesoriile pentru gaming compatibile cu dispozitive iOS 7, cei de la Kotaku au scos la lumină ceea ce pare a fi primul game controller „Made For iPhone”.

Afişând design care urmează îndeaproape recomandările formulate de Apple, controller-ul cu forma unei rame în care este telefonul iPhone este aşezat în poziţie orizontală pune la dispoziţie un D-pad circular, 4 butoane pentru comenzi şi o tasta Pause. Potrivit instrucţiunilor Apple, fiecare gamepad pentru iOS7 trebuie să mai conţină 2 sau 4 butoane laterale, care din păcate nu sunt vizibile în imaginea furnizată.

Aşa arată primul game controller pentru iOS7?

Potrivit sursei citate, controller-ul din imagine va fi lansat odată cu versiunea oficială iOS7, purtând logo-ul Logitech.

Pe lângă o oferă mai bogată de accesorii compatibile cu tablete şi telefoane Apple, standardizarea suportului pentru accesorii de gaming în sistemul iOS 7 acţionează şi ca o garanţie pentru compatibilitatea acestora jocurile nou lansate.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult