ASUS prezintă ZenWatch 2

02.06.2015

Motorizat de platforma Android Wear şi disponibil în două mărimi diferite, ZenWatch 2 este propus ca o alternativă pentru Apple Watch.

Ajuns la a doua generaţie, ZenWatch 2 îmbunătăţeşte mai multe aspecte ale originalului ZenWatch, punând la dispoziţie nu mai puţin de 18 curele afişând diverse culori şi materiale, respectiv două variante de cadran mai mare sau mai mic, ales în funcţie de preferinţele utilizatorilor Astfel, avem un model cu cadran de 45mm şi curea de 18mm lăţime, respectiv cadran de 49 mm şi curea de 22mm. Ambele variante sunt motorizate de un procesor Qualcomm şi dispun de ecran AMOLED protejat cu scut Gorilla Glass 3, curbat după forma carcasei.

Ecranul prevăzut cu interfaţă touch este ajutat cu un buton rotativ. Instalat în partea dreaptă a cadranului, acesta este folosit pentru diverse reglaje, complementând interfaţa touch.

Asus ZenWatch 2 este rezistent la apă şi praf şi permite încărcarea wireless a bateriei, aşezat pe un suport special. Modelul cu cadran de 49mm primeşte în plus un alimentator portabil, de asemenea cu tehnologie de încărcare wireless. În rest, ambele variante ZenWatch 2 sunt disponibile cu curele din piele, metal şi cauciuc, respectiv carcasă metalică în versiuni de culoare Gunmetal, Silver şi Rose Gold.

La fel ca în cazul modelului Apple Watch, cumpărătorii cu dare de mână au la dispoziţie o selecţie de accesorii de lux, cum ar fi curele din piele naturală incrustate cu cristale Swarovski şi logo în formă de diamant.

ASUS ZenWatch 2

La partea de software, ZenWatch 2 primeşte o versiune revizuită a interfeţei ZeUI, aplicaţie FoneHelper prin care putem citi notificări, mesaje şi controla funcţiile telefonului mobil, aplicaţie Wellness pentru rolul de accesoriu pentru fitness şi Remote Camera, o aplicaţie care permite controlarea de la distanţă a camerei foto de pe telefon.

Din păcate în afara filmuleţului de prezentare ASUS nu a comunicat alte informaţii, cum ar fi preţul şi disponibilitatea noului ZenWatch 2 în magazine.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult