Bang & Olufsen lansează Beoplay E8 2.0 primele căşti cu adevărat wireless din oferta companiei

15.02.2019
Bang & Olufsen lansează Beoplay E8 2.0 primele căşti cu adevărat wireless din oferta companiei

Recomandate prin sunet de calitate superioară, design armonios şi posibilitatea de a avea un control total asupra muzicii, a apelurilor şi a comenzilor vocale prin intermediul unor gesturi intuitive, căştile Beoplay E8 au fost create pentru cei ce doresc o experienţă audio fără compromisuri din formatul unui produs cât mai compact.

Noul produs Bang &Olufsen vine cu o serie de îmbunătăţiri de design comparativ cu produsul iniţial, precum şi cu funcţii cerute de către utilizatori:

  • Carcasa pentru încărcare din piele are un nou design şi oferă posibilitatea încărcării fără fir a căştilor Beoplay E8 2.0, pentru o experienţă complet wireless. Desigur, nu lipseşte nici opţiunea „cu fir”.
  • Încărcarea carcasei pentru transport prevăzută cu acumulator se poate realiza şi cu ajutorul unui suport de încărcare wireless QI.
  • Carcasa oferă energie pentru trei încărcări complete ale căştilor, rezultând până la 16 ore de autonomie în condiţiile unei folosiri intermitente.
  • Pe partea din faţă a carcasei este plasat un LED care indică nivelul de încărcare, în timp ce alte trei lumini LED de pe spatele carcasei indică numărul de încărcări complete pe care aceasta le poate oferi.
  • În interiorul carcasei pentru încărcare, căştile sunt plasate pe un cadru din aluminiu şlefuit, prelucrat prin anodizare simplă sau dublă, în funcţie de culoare.

Fiecare cască integrează un speaker dinamic de 5.7mm, un mic transductor electromagnetic, tehnologie NFMI (NearField Magnetic Induction) şi un chip Bluetooth 4.2 cu Digital Sound Processing, care permite o calibrare dinamică a sunetului şi o experienţă fără întreruperi. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a-şi calibra singuri sunetul prin aplicaţia Bang &Olufsen, disponibilă pe Android şi iOS.

Preţ şi disponibilitate

Beoplay E8 2.0 vine alături de o carcasă premium învelită în piele care permite încărcare wireless, cinci tipuri ear-tips şi un cablu de încărcare USB-C. Căştile vor fi disponibile în patru culori (Black, Indigo Blue, Natural şi Limestone) şi vor avea un preţ de 1699 RON.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult