Carrefour are o ofertă foarte bună la căștile true wireless Huawei FreeBuds 4i, cu ANC

16.09.2022
Carrefour are o ofertă foarte bună la căștile true wireless Huawei FreeBuds 4i, cu ANC

Carrefour oferă o reducere de 38% la căștile true wireless Huawei FreeBuds 4i, cu anulare activă a zgomotului de fundal și autonomie de până la 10 ore pentru muzică. Cu funcția ANC (Active Noise Cancellation) activată, autonomia este de șapte ore și jumătate. Pentru apeluri, autonomia este de 6,5 ore, respectiv 5,5 ore cu ANC.

Dacă luăm în calcul și bateria carcasei, autonomia totală oferită poate ajunge la 22 de ore.

Pe site-ul Carrefour, căștile costă 220 de lei în acest moment. Promoția pare să fie valabilă doar pentru versiunea de culoare albă. Prețul este foarte bun. La Altex, același model este disponibil la prețul de 280 de lei. La evoMAG, căștile costă 279 de lei.

Citește și: Unealtă Parkside inedită, în curând la Lidl. Utilă pentru artiști și cei care doresc să personalizeze obiecte

Huawei FreeBuds 4i au carcasă de dimensiuni reduse, ovală, mai ușor de transportat.

Căștile oferă și un mod Awareness, care îi permite utilizatorului să audă ce se întâmplă în jurul lui și să comunice cu alte persoane.

Dispozitivele dispun de tehnologie de încărcare rapidă a bateriilor: dacă sunt ținute 10 minute conectate la o sursă de energie, căștile oferă 4 ore de utilizare.

Potrivit producătorului, căștile Huawei FreeBuds 4i au latență scăzută, fiind potrivite și pentru amatorii de jocuri video.

Căștile sunt apreciate de experți și utilizatori. Tech Spurt, un canal popular de tehnologie de pe YouTube, a spus că acestea sunt cele mai bune căști de buget cu ANC din 2021.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult