Unealtă Parkside inedită, în curând la Lidl. Utilă pentru artiști și cei care doresc să personalizeze obiecte

15.09.2022
Unealtă Parkside inedită, în curând la Lidl. Utilă pentru artiști și cei care doresc să personalizeze obiecte

Lidl va vinde, începând de joia viitoare (22 septembrie), o unealtă Parkside inedită. Aparatul de gravat va fi disponibil la prețul de 45 de lei.

Dispozitivul are 6.000 de curse la mersul în gol. Aparatul poate fi folosit pentru gravarea pe obiecte realizate din diverse materiale, precum ceramică, metal, piatră, sticlă, lemn sau plastic.

Vârful, care este deja montat, este realizat din tungsten, iar cursa acestuia (adâncime la care intră în material) poate fi reglată de utilizator. În cutie sunt incluse patru șabloane, pentru litere, simboluri sau emoji-uri.

Citește și: Noutăți la Lidl: 3 unelte Parkside bune pentru lucrul cu lemnul

Pentru începători, în cutie sunt incluse șabloane.

Dispozitivul are zone anti-alunecare și cablu cu lungime de 2 metri. Aparatul poate fi folosit pentru crearea de opere de artă, dar și pentru gravarea unor obiecte, precum căni sau brichete, care sunt oferite ulterior cadou.

Ca și la alte unelte Parkside, Lidl oferă garanție de 3 ani la acest produs.

Începând de luni, la Lidl vor fi disponibile două aparate de îngrijire personală pentru bărbați interesante, marca Silvercrest Personal Care: un aparat de ras rotativ și un aparat de tuns părul și barba, ambele cu acumulator.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Scaun de gaming robust, cu lumini RGB, disponibil la Dedeman. Preț și caracteristici

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult