Ce gadget-uri noi introduce Lidl în ofertă începând de astăzi în categoriile sănătate, curățenie și jucării

24.05.2021
Ce gadget-uri noi introduce Lidl în ofertă începând de astăzi în categoriile sănătate, curățenie și jucării

Noul catalog de produse care intră de astăzi, 24 mai, în oferta Lidl au fost publicat și include produse pentru monitorizarea sănătății, dar și un gadget foarte interesant pentru cei care doresc să își țină casa curată. Există și câteva gadget-uri chiar și pentru copii.

Pentru preocupați de sănătatea lor, Lidl are săptămâna aceasta trei dispozitive utile. Este vorba în primul rând despre un tensiometru cu funcție vocală. Acesta este produs de compania Sanitas și este capabil să memoreze valorile din ultimele 7 zile de două ori pe zi. Acesta se oprește automat și include și o geantă de depozitare. Prețul Tensiometrului este accesibil: 99,99 lei.

Următorul produs de pe listă este un termometru multifuncțional, tot de la Sanitas. Acesta poate fi folosit pe frunte sau pe ureche și poate fi folosit chiar și pentru măsurarea temperaturii obiectelor sau lichidelor. Acesta are chiar și funcție de „alertă” pentru febră, LED-ul de pe dispozitiv schimbându-și culoarea. Prețul este de 49,99 lei.

Aparatul de masaj pentru detensionarea picioarelor de la Sanitas este cel de-al treilea gadget pentru sănătate. Acesta stimulează circulația sângelui, poate calma febra musculară în zona gambelor și a picioarelor și include program de masaj cu intensitate reglabilă. Totul poate fi controlat folosind telecomanda inclusă în pachet. Prețul este de 199 lei.

La capitolul curățenie, Lidl introduce în ofertă de astăzi două produse pe care probabil că mulți și le vor dori.

Primul este un Robot de aspirare cu funcție de spălare de la Silvercrest. Acesta curăță automat podelele și prin funcția de aspirare și spălare. Beneficiază de control prin telecomandă și integrează două perii laterale. Acesta are 10 senzori pentru a evita șocurile în timpul curățării și trei senzori care să îl împiedice să cadă în cazul în care întâlnește trepte sau la marginea unei terase. Este echipat cu șase programe de curățare și are o putere de aspirare de 1.200 Pa. Acumulatorul de 2.400 mAh asigură o autonomie de 120 minute. Robotul de aspirare Silvercrest costă 699 lei.

Tot de la Silvercrest vine și aspiratorul fără sac din oferta Lidl. Acesta este un aspirator tradițional, cu sistem de aspirare ciclon. Astfel, nu trebuie decât golit recipientul la finalul aspirării. Dispozitivul are o putere de 850W și un recipient cu volum de 0,6 litri. Prețul este de 249 lei.

Pentru copii, oferta include două jucării sub formă de gadget-uri, pe lângă jucăriile tradiționale.

Primul este un set de Walkie-Talkie de la Lexibook. Acesta vine în trei variante cu decorațiuni exterioare bazate pe filme de desene animate: Minions, Frozen și Paw Patrol. Echipamentele radio au o rază de funcționare de 120m și costă 59,99 lei.

În cele din urmă, avem de a face cu o dronă, numită în acest caz Quadrocopter, fiind echipată cu patru elice. Aceasta permite rotiri la 360 de grade, are giroscop pe 6 axe pentru stabilitate în zbor și patru niveluri de viteză. Oferă atât control manual cu un controller, cât și posibilitatea de a se întoarce automat. Încărcarea se face prin USB, iar prețul este de 99,99 lei.

sursa: lidl.ro (site)

Citește și

Top 10 al celor mai doriți angajatori din România este dominat de companii de tehnologie

Aplicațiile de dating ademensc utilizatorii să se vaccineze împotriva COVID-19, promițând mai multe potriviri reușite

Poveștile tragice au acum final fericit: Comunități salvate de calamități, cu ajutorul Companiei Naționale de Investiții

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult